Zendaya nas je očarala s svojo podobo na Beneškem filmskem festivalu

Pred dnevi se je začel že 78. mednarodni filmski festival v Benetkah, na katerem se bodo premierno predstavili nekateri izmed najbolj pričakovanih filmov leta 2021. Med njimi je tudi film Dune, v katerem glavno vlogo igrata prečudovita Zendaya in Timothée Chalamet, ki ga javnost v veliki meri pozna iz filma Call me by your name. Gre za prvo načrtovano dvodelno priredbo istoimenskega romana Franka Herberta iz leta 1965, ki bo zajemala približno prvo polovico knjige.

Premiera znanstvene fantastike, ki jo je režiral Denis Villeneuve, se je zgodila včeraj, 3. septembra. Grazia Slovenija se jo je osebno udeležila, na njej pa nas je Zendaya enostavno pustila brez besed. Zvezdnica je nosila prečudovito obleko kožne barve in mokrega videza (angl. wet look), z razpoko do stegna, ki jo je zanjo ustvarila francoska luksuzna modna hiša Balmain. Igralka je svoj videz dopolnila s koničastimi petami znamke Louboutin v isti barvi obleke, diamantnimi uhani in ogrlico Hypnotice Emerald v obliki kače, ki je del zbirke Magnifica High Jewelry prestižne znamke Bulgari. Ob ogrlici je nosila tudi ujemajoč smaragdni prstan.

Tudi njen make-up in frizura sta odražala čisto eleganco. Zendaya je imela svoje goste lase namreč polizane nazaj z mokro teksturo, na očeh pa je imela roza senčilo za oči, črtno črtalo, rožnato rdečilo in šminko z malce sijaja.

GRAZIA se je v njen videz povsem zaljubila, Zendaya pa je resnično postala prava modna ikona. Nedvomno se bo o njej še veliko pisalo!

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si