Zmagovalci GRAZIA Beauty Awards 2021 so …

S čudovito kuliso mariborske ‘obale’ se je odvila že peta ponovitev prestižnega izbora najboljših lepotnih izdelkov – GRAZIA Beauty Awards 2021. Podelitev nagrad je pospremila gala večerja, ob kateri so se razvile predvsem teme o lepoti žensk!

Nabor nominiranih izdelkov, ki so se potegovali za bleščeči naziv GRAZIA Beauty Awards 2021 winner, je bil tako bogat, zato izbira ni bila lahka, so povedale žirantke. Letos se je obstoječim kategorijam pridružila še ena, ženske namreč postajamo vse zahtevnejše uporabnice in lepotna industrija nam pridno stoji ob strani z vedno novimi inovacijami: GRAZIA ni spregledala dodatkov, ki nam pomagajo do lepe kože in popolnega videza, ki smo jih objavili v kategoriji Dodatki za lepoto.

Dogodek je že tretjič perfektno vodila Ula Furlan, za zaključek projekta je poskrbela glavna urednica revije GRAZIA Špela Štamol, gostje pa smo v sproščenem vzdušju poletnega večera razvajali še z gala večerjo Web Cateringa in idejno zasnovo chefa Davida Vračka, ki je poskrbel za veliko navdušenje. Pod ilustracije, ki so jih prejeli zmagovalci, se je ponovno podpisala ilustratorka Mojca Krajnc.

Katere superheroje za leto 2021 so izbrale žirantke Maja Štamol Droljc, Bernarda Marovt, Katarina Bajt, Jasna Oklešen, Manja Stević in Gaja Prestor ter vse obiskovalke spletnega mesta grazia.si, si lahko ogledate v galeriji.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si