Znamka Aldo predstavlja novo kolekcijo škornjev

Poleg toplih plaščev in pletenin so na prvem mestu jesenske garderobe tudi škornji; od klasičnih modelov, ki se podajo k dnevnim kombinacijam, do vpadljivih škornjev s trendovskim pridihom. Izbira je letos boljša kot kadar koli prej, danes vam predstavljamo aktualno ponudbo kanadske blagovne znamke Aldo, ki jo najdete v centru Supernova Ljubljana Rudnik. Na vrhu lestvice najbolj zaželenih so se znašli škornji z vezalkami v motorističnem stilu, kavbojski in seveda klasični črni škornji z udobno peto.

Elegantni in hkrati udobni škornji s peto so pogosta izbira pri ustvarjanju modernega zimskega outfita in glede na to, da se podajo k skoraj vsaki modni kombinaciji, bo z njimi vsak vaš videz videti ženstven in eleganten. V kolekciji Aldo jesen/zima najbolj izstopajo plisirani škornji s tanko peto, ki jih lahko nosite v službo ali na večerni izhod, medtem ko bodo škornji z blok peto pravi hit za vsakodnevno nošenje. To sezono prevladujejo modeli bolj nevtralnih odtenkov, kot so črna, bež in rjava, ki so zaradi svoje preprostosti in lahkotnosti kombiniranja dobra izbira tako za formalne kot neformalne priložnosti. Te bi izbrala GRAZIA!

This slideshow requires JavaScript.

Visoki škornji so nepogrešljivi vsako jesen in zimo, škornji do kolen pa so izbira za tiste najbolj drzne! Urbane in šik dekleta pa najpogosteje izbirajo modele s špičasto konico, ki odlično poudarijo postavo, medtem ko se ljubiteljice podeželskega stila vse pogosteje obračajo k priljubljenim »cowgirls« – modelom. Tisti, ki cenite minimalizem in vsestranske kose, ne boste zgrešili z najbolj klasičnim modelom – črnimi visokimi škornji, ki jih boste lahko nosili leta. Tu je nabor naših najljubših!

This slideshow requires JavaScript.

„Cowgirls“ škornji, ki izžarevajo nekoč popularno zahodno kulturo in podeželski stil, so se to jesen vrnili na modno sceno, čeprav se nam zdi, da nikoli niso šli iz mode. Kavbojski škornji, ki so jih popularizirale zvezdnice, kot sta Gigi Hadid in Kendall Jenner, so vse pogostejša izbira za vsakodnevne trendovske kombinacije. Danes pa jih lahko najdete v peščici barv in stilov, tako da jih lahko hitro prelevite iz vsakodnevnih čevljev v “rock glam” škornje za večerne izhode.

This slideshow requires JavaScript.

V Aldo zimski ponudbi pa najdete tudi vedno moderne robustne gležnarje z nizko peto. GRAZIA bi izbrala te v kovinskem odtenku, ki je letošnji največji trend!

This slideshow requires JavaScript.

Najbolj priljubljene modele škornjev, idealnih za jesen in zimo, najdete v kolekciji Aldo, ki je na voljo v trgovini Aldo v poslovalnici v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si