Znani slovenski obrazi so uživali ob kabaretu in prav posebnih koktejlih

Ljubljanska šov-restavracija Nebo je gostila dogodek Antique, na katerem so tudi mnogi znani obrazi uživali v kabarejsko-plesno-pevskem šovu hišnih ustvarjalcev ter ugotavljali, da so koktejli iz pelinkovca zelo podcenjeni.

Medtem ko vreme še razmišlja ali bi si nadelo sončna ali smučarska očala, družabno dogajanje v prestolnici prihaja na obrate, ki so običajni za tedne pred selitvijo na morje. Tokratni izgovor za srečanje v Nebu je bila 161-letnica priljubljenega pelinkovca Antique, originalne grenčice, s katero so včasih nazdravljali tudi na cesarskih zabavah na Dunaju in v Parizu, zdaj pa se ta zeliščni liker vrača na velika vrata tudi z osvežilnimi koktejli.

To so v kulisi edinstvenega kabarejsko-plesno-pevskega šova, v katerem sta ob hišnih plesalcih izstopala pevca Astrid Kljun in Marko Stanković, ugotavljali tudi številni znani ustvarjalci, ki so četrtkov večer v nebesih izkoristili za predah med številnimi gledališkimi, glasbenimi, športnimi, TV in filmskimi projekti. Zabava, ki jo je z okusnimi grižljaji popestril masterchef Anže Kupljenik, se je po pričakovanjih zavlekla globoko v petkovo jutro … kar pa je običajno najboljši kazalec tega, da so se imeli gostje več kot odlično.

Tia Vlahovič, Marko Delbello Ocepek, Karin Kumer, Saša Lešnjek

Za domače barmane pa so tu še trije recepti za Antique koktejle:

Antique Sour
4 cl Antique
2 cl svež limonin sok
1 cl sladkorni sirup
6 kapljic Stilabunt
rezina dehidrirane pomaranče

Antique Spiced
4 cl Antique
1 cl svež limonin sok
1/2 San Pellegrino Ginger Beer
rezina dehidrirane limone
led

Antique Tropique
4 cl Antique
1 cl limonin sok
10 cl mango soda
sveža bazilika ali meta
led

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si