10 najboljših recenzij kultnega seruma Lancôme Advanced Génifique

Bralke GRAZIE in modne navdušenke ste imele edinstveno priložnost preizkusiti nov kultni serum Lancôme Advanced Génifique in o njem oddati tudi svoje mnenje. Verjamemo, da je serum prepričal vsako izmed vas, saj so se pozitivni komentarji in opažanja vrstili eden za drugim.

Vseeno pa je GRAZIA morala izbrati 10 najboljših, ki so jo najbolj navdušili. Vse avtorice komentarjev bomo v uredništvu nagradili s 30-mililitrsko stekleničko seruma. Iskrene čestitke!

1. Mateja P.

Po uporabi seruma imam »baby« kožo, gladko in navlaženo. Sama imam normalno do mastno kožo, vanjo pa se serum lepo in hitro vpije, koža pa ne reagira v slabem smislu (potencialni mozolji, rdeča koža itd.). Odlično se obnese tudi, če čez naneseš BB kremo. Vonj je gladko parfumiran, ne preveč in ne premalo – ravno prav. Kudos odličnemu serumu!

2. Polona L.

Že po prvem nanosu seruma je bila moja koža sijoča, resnično prijetna in zadovoljna na otip. Sama imam sicer precej občutljivo kožo s pogostimi lišaji, ki pa jih pa serum ni izzval, koža je ostala lepa in predvsem mehka! Zelo priporočam.

3. Petra M.

Serum Advanced Genifique me je že po prvi uporabi res prijetno presenetil. Je izredno vlažilen in lahkoten ter zelo lepo mazljiv. Po nanosu se zelo hitro vpije, občutek na koži pa je lahkoten in poživljajoč. Koža je po nanosu mehka in prijetna na dotik. Z velikim veseljem bi ga ponovno uporabila.

4. Petra H.

Serum je dobro mazljiv in lahkoten, obenem pa prinaša toliko vlage in nege koži, da ga v poletnem času lahko uporabimo kot edini produkt v naši jutranji negi. Koža je zglajena, pomirjena ter sijoča. Eden od boljših serumov, ki sem jih nanesla na obraz do sedaj.

5. Irena I.

Serum sem z veseljem nanesla na svoj obraz, saj je prijeten in lahke teksture, mojo kožo pa je nahranil s sestavinami, ki jih ta potrebuje. Vsaki ženski bi priporočila, da ga preizkusi. Koža serum namreč lepo vsrka in postane gladka na otip. Je idealen za poletne vroče dni, ker koža po nanosu lahko diha, ravno tako pa je prijetnega vonja.

6. Alvina V.

Neverjeten izdelek. Ker imam občutljivo kožo me je skrbelo, da mi bo uporaba seruma povzročila mozoljčke. Vseeno sem poskusila z vzorčkom, ki sem ga dobila. Serum je tako lahek, da se takoj vpije v kožo in jo zmehča. In kar mi je najbolj pomembno – ni mi povzročil mozoljev.

7. Mojca K.

Serum uporabljam zjutraj in zvečer. Všeč mi je, da se lepo vpije v kožo in da je po tem koža lepa in gladka kot žamet. Serum je postal del mene in ga skrbno hranim, saj mi pričara mojo drugo mladost.

8. Anja Č.

Kljub temu, da sem mlada in kozmetiko uporabljam minimalno, saj nimam posebnih težav s kožo, serum blagodejno deluje na moj obraz. Kože mi ne zmasti, obraz se mi ne sveti, hitra vpojnost je le še dodaten plus. Predvsem je koristen po dolgih dnevih, ko sem v gorah izpostavljena soncu in je zvečer treba obraz znova “nahraniti”. Kvaliteta, s katero se izdelek ponaša, je vredna poskusa, saj so rezultati kmalu vidni. Nanos ti vzame le par minut, vloga hranilnih sestavin pa se prav tako hitro pokaže v spočitem videzu, h kateremu serum veliko doprinese.

9. Brigita G. M.

Lancome nima samo dobrega seruma, ampak je odlična celotna linija izdelkov za nego kože. Poleg nege pa imajo še odlična rdečila za ustnice – preizkušeno dobro.

10. Urša L.

Serum je izredno lahkoten, na koži pa pusti svež in poživljen občutek. Vpije se v nekaj sekundah in kožo odlično pripravi na nadaljnjo uporabo dnevne kreme in ličil.

 

Nagrajenke bomo v kratkem kontaktirali, vse ostale pa spremljajte GRAZIO še naprej. Na vas čaka namreč kopica odličnih vsebin in raznovrstnih nagradnih iger. Se beremo!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si