4 razlogi, zakaj bi vsaka ženska morala nositi zapeljivo spodnje perilo

Čeprav morda veliko ljudi dojema nošenje zapeljivega spodnjega perila kot način za popestritev dogajanja v spalnici, to še zdaleč ni edini razlog, zakaj naj bi ga ženske nosile.

Ikoničen duo Dolce & Gabbana je že pred časom dejal: “Spodnje perilo je največji odraz ženske ženstvenosti”. Pri nošenju čudovitega spodnjega perila tako ne gre zgolj za to, da bi ženske presenetile svoje partnerje, temveč za sprejemanje in slavljenje ženstvenosti, krepitev samozavesti, odkrivanje lastnega sloga ter tudi za razvajanje same sebe – ker si to zaslužite.

1. Krepi samozavest

Nošenje zapeljivega spodnjega perila dokazano izboljša samozavest in vpliva na to, kako se dojemate. Tudi, če ste edine, ki veste, da nosite seksi spodnje perilo, se boste v svoji koži počutile bolj ženstveno in boste izžarevale neustavljivo privlačnost.

2. Je način, kako razvajati sebe

Razvajanje sebe ne pomeni le tega, da si privoščite sproščujočo kopel, masažo ali manikuro. Razvajate se lahko tudi tako, da si kupite čudovito spodnje perilo v vaši najljubši barvi in se nagradite za vse, kar ste dosegle.

Beloved Lingerie, komplet spodnjega perila RUBY, 29.90

 

3. Poudari vašo postavo

Zapeljivo spodnje perilo je zasnovano tako, da poudari ženske naravne obline in slavi lepoto ženske postave. Zato si nadenite vaš najljubši kompletek, se poglejte v ogledalo in še bolj vzljubite svoje čudovito telo.

4. Pomaga vam odkriti vaš lastni slog

Ženske lahko danes izbirate med raznovrstno ponudbo spodnjega perila, ki ni več omejena samo na barvo in velikost, temveč se lahko odločate tudi med različnimi tkaninami, okraski in kroji. Ne glede na to, ali vam je všeč bolj preprosto perilo ali pa si želite nekaj drznega, nedvomno boste našle nekaj zase.

Pri nas pa smo se pred kratkim razveselili tudi povsem nove spletne strani Beloved Lingerie, ki ponuja široko paleto stilov spodnjega perila, katerih se bo razveselila prav vsaka ženska. Ponujajo tako dvodelne kot tridelne kompletke ter tudi bodije v različnih barvah, materialih, krojih ter z različnimi okraski. Nad njihovo pestro ponudbo so navdušene tudi številne znane Slovenke, med drugim Kaja Karba, Tjaša Kramarič, Kaja Casar, Živa Teršek in številne druge.

Ker je GRAZIO Beloved Lingerie povsem navdušil, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj naših najljubših kompletkov, ki jih najdete pri njih. Razvajajte se z njimi tudi vi!

 

Beloved Lingerie, komplet spodnjega perila PANDORA, 36.90

 

Beloved Lingerie, komplet spodnjega perila VERONICA, 36.90

 

Beloved Lingerie, komplet spodnjega perila SCARLETT, 36.90

 

Beloved Lingerie, komplet spodnjega perila GABRIELLA, 39.90

 

Beloved Lingerie, bodi Naomi, 29.90

 

Beloved Lingerie, komplet spodnjega perila VALENTINA, 36.90

 

Beloved Lingerie, komplet spodnjega perila NOELLE, 34.90

 

Obiščite spletno stran Beloved Lingerie ali pa jim sledite na njihovem Instagram profilu @yourbelovedlingerie ter izberite svoj najljubši kompletek.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si