Aktivna nega proti gubam – zanj

Intenzivno vlaženje in nega proti gubam za moške

 

Čeprav večina moških trdi, da leta ne vplivajo na njihov videz, to ne drži. Priznamo lahko, da jim leta dobro pristajajo, dodajo šarmantnost in karakter, vendar tudi moška koža – tako kot pri ženskah – sčasoma izgubi prožnost, kar pusti posledice v obliki gub in drobnih linij na obrazu. Nova linija izdelkov proti gubam za moške NIVEA MEN Hyaluron Active age s hialuronsko kislino kožo intenzivno navlaži, učvrsti in ji povrne mladosten videz.

 

Z leti koža potrebuje dodatno nego, da ohrani zdrav in mladosten videz

Vemo, da je dodatno vlaženje kože pri tem izjemno pomembno. Ženske uživajo v tem, da najdejo idealen izdelek proti gubam zase, moškim pa je običajno iskanje idealnih izdelkov mukotrpno in naporno. Prav zato je tu NIVEA, ki jim bo to iskanje povsem poenostavila.

 

Nepogrešljiv del nege obraza za moške

 

Dragi moški, spoznajte linijo izdelkov NIVEA MEN Hyaluron Active age proti znakom staranja, ki bodo ublažili vidnost gub in izboljšali prožnost vaše kože, in kot bi mignil, postali nepogrešljiv del vaše redne nege. NIVEA MEN Hyaluron Active age krema in gel za obraz sta posebej zasnovana, da moško kožo ohranita mladostno in zdravo, njuna lahka tekstura pa preprečuje izsušitev kože, se hitro vpije in ne pušča mastnih sledov.

Učinkovita formula s hialuronsko kislino, ki jo vsebuje NIVEA MEN Hyaluron Active age vlažilna krema za obraz, spodbuja celice, da tvorijo lastno hialuronsko kislino, in tako učvrsti kožo ter ji povrne mladosten videz.

Nudi globinsko vlaženje.
Učinkovito učvrsti kožo in jo naredi prožnejšo.
ZF15 preprečuje pojav gub zaradi UV-sevanja.

 

Prebudite svojo kožo in ji ponudite takojšnje vlaženje z NIVEA MEN Hyaluron Active age gelom za obraz. Zaupajte njegovi napredni formuli, ki vsebuje maksimalno koncentracijo hialuronske kisline, eno izmed najboljših sestavin za anti age nego kože.

 

Vidno zmanjša globoke gube.
Učvrsti kožo in jo naredi prožnejšo.
Nudi globinsko vlaženje, ki poživi kožo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

V trgovinah od maja 2021.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si