Naj ustnice kričijo z novo essence 8h mat šminko

Čas je, da pozabite na suhe in neprijetne šminke, ki hitro izginejo z ustnic. Znamka essence predstavlja revolucijo v negi in barvanju ustnic! 8h mat tekoča šminka lahko postane vaša najboljša prijateljica to poletje.

Ustnice so bile vedno v središču pozornosti vseh ljubiteljic vrhunskega ličenja! Govorijo same zase, privabljajo poglede, izžarevajo čutnost in pošiljajo poljube! So naša moč in naše zaveznice v samozavesti. Vedno jih želimo narediti še bolj izrazite in še bolj popolne, prava šminka pa bo naredila piko na i. Zato ustnice negujte z ljubeznijo ter jih ob vsaki priložnosti ponosno poudarite z vašo najljubšo essence šminko, ki je udobna za nošenje, dolgo obstojna in izrazita.

essence 8h mat tekoča šminka nudi visoko prekrivnost in do osem ur obstojen vodoodporen zaključek, odporna je celo na poljube. Njena kremna, mat tekstura je prijetna na ustnicah in jih ne izsuši. Čudovita paleta barv od mehkih nude odtenkov do sladko rožnatih tonov do intenzivnih rdečih. Daje takojšnjo intenzivno barvo v samo eni potezi. Zahvaljujoč posebej oblikovanemu aplikatorju se tekoča šminka nanese enostavno, a zelo natančno.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si