Do sveže in bolj napete kože, medtem ko spite

Dober spanec je zelo pomemben za življenje. Medtem ko spimo, se v telesu odvijajo pomembni obnovitveni procesi. Po dobrem nočnem spancu se zjutraj zbudimo spočiti. Nimamo le več energije za dan, ki je pred nami, ampak se nam dobro prespana noč pozna tudi na obrazu. Tako zelo opevan lepotni spanec resnično deluje. Rezultat pa lahko z ustrezno nego še izboljšamo.

V začetku novega leta NIVEA predstavlja novi, intenzivno negovalni izdelek z visoko koncentracijo koencima Q10, ki izboljša obnavljanje kože, ki poteka ponoči in zmanjša celo globlje gube, da je polt zjutraj vidno čvrstejša in spočita.

Formula s čistim koencimom Q10 dvojne koncentracije

Novi nočni serum Q10 proti gubam ponoči spodbuja naravni proces obnavljanja kože. To omogoča intenzivna formula seruma s čistim koencimom Q10 dvojne koncentracije, ki koži povrne energijo, da se lahko ponoči obnovi in si opomore ter provitaminom B5, ki pospeši procese za nevtralizacijo škodljivih učinkov, ki jim je koža izpostavljena čez dan. Rezultat je koža, ki je zjutraj vidno čvrstejša in spočita. Lahki serum se hitro vpije, uporabljamo pa ga lahko samostojno ali v kombinaciji z nočno kremo. Z njegovo redno uporabo se zmanjšajo celo globje gube.

NIVEA nočni serum s sproščujočim vonjem

Še ena posebnost novega NIVEA Q10 Power obnovitvenega nočnega seruma proti gubam je pomirjujoča dišava.

Že zarodek v maternici – približno po 24. tednu nosečnosti – začne graditi svojo lastno knjižnico dišav. Dobro počutje povezujemo s številnimi dišavami – nekatere delujejo pomirjujoče, druge poživljajoče. Dišave nas spremljajo vse življenje, saj vsak dan ustvarjamo dišavne spomine, večinoma povsem neopazno.

Za novi NIVEA Q10 Power obnovitveni nočni serum proti gubam je bila ustvarjena povsem edinstvena, sproščujoča dišavna kompozicija. V njej se skriva edinstvena mešanica sestavin, ki je bila razvita za harmoničen spanec. V osrčju dišave je popolna mešanica pomirjujoče bergamotke in nežnih belih cvetov, ki jih obdajata kremasta mošus in mleko iz sandalovine, za poseben pridih pa poskrbijo peresno lahke note vanilje in ambre.

Novi NIVEA Q10 Power obnovitveni nočni serum proti gubam pripomore k prijetnemu spancu in poskrbi, da je koža zjutraj spočita in obnovljena.

Nasvet: Za najboljše rezultate novi NIVEA Q10 Power obnovitveni nočni serum proti gubam zvečer nanesite na očiščeno kožo in nato uporabite še NIVEA Q10 Power obnovitveno nočno kremo proti gubam.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si