Doživite pomlad na morju

Kaj pravite na prebujanje ob pogledu na morje? Topli pomladni žarki vas bodo ogreli in vas pospremili v prijeten in sproščujoč dan.

Morski zrak = več energije

Ste se kdaj vprašali, zakaj imate na morju več energije in se zbudite prerojeni? Območje Portoroža je prava zakladnica negativnih ionov, ki dokazano vplivajo na krepitev imunskega sistema. Če k temu dodate še plavanje v morju ali v bazenih Term Portorož, dobite pravi zdravilni koktajl.

Napočil je čas za razvajanje

S petimi naravnimi zdravilnimi dejavniki, ki izvirajo iz morja. Začetniki thalasso terapije v Portorožu so bili menihi iz samostana Svetega Lovrenca v 13. stoletju. Z uporabo koncentrirane morske vode (acqua madre), ki nastaja kot stranski produkt pri pridobivanju soli, fango oblogami in namakanjem v morski vodi so si pozdravili kožne nepravilnosti ter revmatična obolenja. Danes vemo, da thalasso terapija pomaga tudi pri težavah s sklepi, odpravlja težke noge in celulit. Obiščite Thalasso Center in se prepustite razvajanju s tradicijo!

Razvajanje brbončic na 100 in en način

V hotelih LifeClass Portorož lahko vsak večer v kavarni Café Central prisluhnete glasbenim nastopom, pri tem pa okušate različne sladke mojstrovine, med katere velja omeniti slastne makrone, pester izbor domačih sladic in najbolj zaželeno in izvirno monoporcijo Tartina. Gre za sladico, ki je leta 2019 obeležila 250-letnico smrti velikega skladatelja in violinista Giuseppeja Tartinija, rojenega v Piranu. Ta slastna kreacija združuje pristne lokalne sestavine – temno čokolado, marmelado črnih oliv, limono, mandlje in karamelo.

Po aktivnostih na prostem obiščite Istrian bistro & Tapas bar ter poskusite slastne istrske tapase, ki nastajajo pod taktirko chéfa Siniše Petrušića.

booking@lifeclass.net · 05 692 9001 · www.lifeclass.net

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si