Enostavno, učinkovito in nežno do svilnato gladke kože

Poraščenost po telesu in obrazu vsaka posameznica doživlja na svoj edinstven način. Če vas je poraščenost negativno zaznamovala in si želite trajajoč občutek gladke kože, spoznajte rešitev Lumea IPL.
Podjetje Philips je v sodelovanju z dermatologi skbno razvilo inovativno rešitev, ki vam bo omogočila gladko kožo do kar 6 mesecev na enostaven, neboleč in nežen način.

Zavira rast dlačic

Aparat Lumea IPL s tehnologijo SenseIQ oddaja toplo, nežno svetlobo ter zavira rast dlačic na različnih delih vašega obraza in telesa. Medtem, ko dlačice spijo, vi uživate v prijetnem občutku in nežnem dotiku vaše gladke kože.

1 Lumea, za vse obline

4 posebej oblikovani nastavki aparata Lumea za natančno nego se popolnoma prilegajo vsaki oblini in prilagodijo programe, ki so namenjeni posameznemu predelu telesa. To vam omogoča, da poskrbite za dodatno čistočo in vsako področje (obraz, pazduhi, predel bikinija, večje površine) negujete še bolj natančno in predano, saj si vsak del našega telesa zasluži nežnost, pozornost in posebno nego.

Nega prilagojena vaši koži

Senzor SmartSkin zazna odtenek vaše kože, nato pa predlaga najudobnejšo nastavitev svetlobe za predel, ki ga želite obdelati, hkrati pa si lahko tudi sami spremenite intenzivnost glede na počutje.

Tehnologija SenseIQ čuti vašo kožo, jo zaznava in se ji prilagaja, brezplačna aplikacija Lumea pa poskrbi, da tretmaje opravljate redno in pravočasno ter vam nudi nasvete in trike, da si zagotovite najboljše rezultate.

*Povprečno zmanjšanje poraščenosti po 12 tretmajih: 77 % na nogah, 64 % na predelu bikinija, 64 % pod pazduhami

 

Avtorica: Mila Aldo, Philips Slovenija

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si