Frizerski strokovnjaki so navdušeni: Keune je predstavil linijo Ultimate Blonde 2024

Predstavitev novega izdelka je bila le del izobraževalnega dogodka Keune Education Days, ki je povezal frizerje in jih seznanil z inovacijami v profesionalni negi las

Globalna profesionalna blagovna znamka za nego las Keune Haircosmetics je na prestižnem izobraževalnem dogodku prejšnji konec tedna združila frizerje in strokovnjake iz celotne regije in jim ponudila priložnost, da spoznajo novosti v svetu nege las ter okrepijo vezi znotraj frizerske skupnosti. Predstavitev prenovljene linije Keune Ultimate Blonde je dodatno obogatila izkušnjo udeležencev in jim ponudila najsodobnejša orodja za popolno barvanje, nego in zaščito las.

»Naš cilj je postati najboljši poslovni partner frizerjem in pokazati, kaj Keune ponuja salonom, da bi lahko ti obogatili svoje poslovanje,« je povedal Matevž Firšt, direktor skupine Keune Adriatic. »Nasloviti želimo tudi težavo glede pomanjkanja kadra v stroki, zato smo vse šole povabili, da z udeležbo na tem izobraževalnem dogodku nagradijo svoje najboljše učence, s čimer smo želeli predstaviti pomen in vse priložnosti, ki jih ponuja frizerski poklic.«

Bogat program dogodka

Udeleženci so se lahko udeležili več kot 10 nastopov različnih frizerskih akademij in predavanj o prodaji in marketingu ter uživali v zabavnem večernem programu. Na odru Keune Education Days so nastopila nekatera najbolj znana imena iz frizerskega poklica. Boris Obreški, ekipa Kanso Academia, ekipa Stevo Hair Academy, ekipa Barbershop Ritual, ekipa ID Factory Hair Group, Mladen Sekulić, Željko Lončar, Sabina Karić, Boštjan Jagrinec, Marija Ašenbrener Gelenčir, ekipa Saints Barbershop, Ante Šimundić ter člani Keune akademije so s svojimi nastopi obogatili program dogodka in obiskovalcem omogočili dragocen vpogled v najnovejše trende in tehnike v frizerski stroki.

Revolucija v barvanju las: Ultimate Blonde

To je bila idealna priložnost za predstavitev najnovejše linije izdelkov za nego in barvanje las – Ultimate Blonde. Nova linija izdelkov Ultimate Blonde prinaša vrsto izboljšav in inovacij, ki bodo frizerjem omogočile, da svoje storitve dvignejo na višjo raven. Linija, ki vključuje izdelke za posvetlitev in niansiranje, je zasnovana tako, da zadovolji potrebe vseh vrst las, vključno z naravnimi blondinkami.

Nekatere ključne novosti linije Ultimate Blonde so tehnologija Bond Fuser za zaščito strukture las med barvanjem, zaradi česar so lasje močnejši in odpornejši, formula Power Blonde, ki omogoča posvetlitev za do devet odtenkov, štirje novi odtenki, ki omogočajo ustvarjanje naravnih blond tonov, prilagojenih različnim tipom las in polti, ter zgoščevalec, ki frizerjem omogoča prilagajanje viskoznosti vseh barvnih in posvetlitvenih izdelkov, kar olajša postopek nanašanja in zagotavlja popolne rezultate.

Izdelki za nego las Keune so na voljo v izbranih frizerskih salonih Keune, trgovini Keune Hair Point in v spletni trgovini.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si