GRAZIA je na dopustu preizkusila novo uro Huawei Watch GT 3 Pro – preberite, zakaj nas je navdušila!

GRAZIA je dobila izjemno priložnost, da na letošnjem dopustu preizkusi novost, ki jo je predstavil Huawei. Gre za pametno uro Huawei Watch GT 3 Pro, ki nas je navdušila s svojim brezhibnim videzom, vzdržljivostjo in funkcionalnostjo.

Huawei je predstavil dve uri iz razreda GT, in sicer večjo in manjšo različico. Večja, 46-milimeterska različica je zavita v lahek titan, medtem ko je manjša, 43-milimeterska različica Pro v keramičnem ohišju z zlatim okvirjem iz nerjavečega jekla. Prav to smo imeli priložnost preizkusiti tudi mi.

Ura Huawei Watch GT 3 Pro nas je že takoj navdušila s svojim elegantnim in edinstvenim videzom. Njeno belo keramično ohišje in pas spominjata na ikonično Chanelovo uro, zlati poudarki na zgornjem delu ohišja pa ji dodajo čudovit zaključek.

Izvedeli smo tudi, da izdelava ene ure traja kar 10 dni, in sicer zaradi specifičnega materiala, ki ga je izjemno težko obdelati. Je pa prav zaradi tega materiala zelo odporna proti koroziji in vročini. Njen zaslon je prekrit s plastjo safirnega stekla, ki je eden najtrših materialov in nudi izredno odpornost na morebitne praske. Trši od njega je le diamant. Z njim je zaščiteno tudi optično tipalo srčnega utripa na dnu ohišja.

Najboljši pomočnik pri športu

Pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro je tudi GRAZIIN najljubši pomočnik pri športu, saj nudi več kot 100 športnih načinov, med njim tudi golf, plavanje in potapljanje. Tudi mi smo preizkusili to funkcijo in se z uro podali v morje. Ob tem nas je izjemno navdušilo, da se je ekran ure izvrstno videl tudi med plavanjem pod vodo, ravno tako pa nam je ura prikazovala vse potrebne podatke o potopu. Ura nam je izpisala, da smo z njo plavali 12 minut, naredili skoraj 600 metrov, ob tem pa smo porabili 90 kalorij. Ravno tako je ura na zaslonu pokazala še, kakšna je temperatura ozračja. Bilo je vročih 35 stopinj!

Ravno tako izvrstne lastnosti ure omogočajo pozicioniranje uporabnika s kar petimi navigacijskimi satelitskimi sistemi (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo in QZSS), kar omogoča izjemno natančno določanje lokacije. Z možnostjo Route Back Navigation pa vas ura tudi brez povezave pripelje nazaj na izhodišče.

Nova ura Huawei Watch GT 3 Pro nas je navdušila še s funkcijo merjenja srčnega utripa in kisika v krvi. Na njeni desni bočni strani je namreč nameščena vrtljiva krona, s katero se – tako kot v predhodnicah GT 3 in GT Runner – lahko pomikate po urinem meniju. V spodnjem funkcijskem gumbu pa je nameščen senzor za merjenje EKG. Priznamo – njena dovršena tehnologija nas je popolnoma očarala!

Izjemna življenjska doba baterije

Pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro je zasnovana za aktivne uporabnike, zato ima prva v družini Watch GT hitro brezžično polnjenje s standardnimi napajalniki in dodatnimi baterijami. Podpira tudi povratno brezžično polnjenje in jo je mogoče napolniti s pametnim telefonom, ki podpira tovrstno tehnologijo. Vsekakor s tem ponuja veliko bolj praktično in priročno izkušnjo polnjenja. Napolnjena ura omogoča 14-dnevno življenjsko dobo baterije, tako da pozabite na polnjenje!

Skratka, pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro je vrhunska, elegantna in izjemno uporabna ura, sploh če obožujete šport in telovadbo. Vsekakor bo postala naša zvesta spremljevalka ob vsakodnevnih opravilih. Še več o pametni uri, pa si lahko preberete tukaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si