H&M pozdravlja poletje v slogu

Prefinjena poletna garderoba zahteva prefinjeno preprostost s pridihom iskrivosti in sijaja. V kolekciji H&M Poletje 2023 se sproščene obleke mešajo s kvačkanimi kosi, čudovitimi kopalkami, sandali in bleščečimi modnimi dodatki. Sveža barvna paleta, sestavljena iz sveže bele in sončno rumene barve, se spogleduje z grafično črno. Kolekcija je že na voljo od 18. maja dalje v prodajalnah po vsem svetu ter na spletu na hm.com.

 “Za poletno kolekcijo so nas navdihnili dolgi dnevi na soncu, ki so brez težav prešli v bleščeče noči. Ključno je sproščeno, prefinjeno oblačenje, ki ga poudarjajo trenutki sijaja s svetlečimi detajli in elegantno barvno paleto. Tudi kopalke, sandali in nakit za telo so prava paša za oči  – in gradniki vsake poletne garderobe,” pravi Eliana Masgalos, oblikovalka konceptov pri H&M.

Poletje pa so prav na poseben način pozdravile tudi H&M ambasadorke; Nina Grilc, Gaja Prestor in Vesna Ponorac.

Zakorakale so v poletje v prečudoviti Črni gori, kjer so predstavile lahkotne lanene obleke in elegantne kvačkane kose, kolekcijo kopalk in večerne obleke, ki kar kličejo po poletju. H&M jih to poletje kombinira s satenastimi, bleščečimi kosi ter očarljivimi kopalkami in bikiniji z vezanimi detajli, ne glede na to, ali se sprehajate po plaži ali po mestni ulici. To je sodoben kontrast, ki povzdiguje teksture, preproste silhuete in naravne materiale, ki dihajo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si