Hotel, ki ga v Parizu moramo poznati!

Novo odprti hotel SO/Paris, ki je zakoreninjen v svetu mode in umetnosti, je ikoničen sedež Parižanov in popotnikov, ki si želijo izkušnje iz prve vrste. 

SO/ je zaželena zbirka hotelov, zakoreninjenih v svetu mode. SO/, ki je leta 2011 s svojim elegantnim debijem na svetovni hotelski sceni še naprej pritegnil pozornost s svojim avantgardnim dizajnom in kreativnim pristopom k svetu luksuza. Z umetniškim vplivom ekspresivnega sveta mode je vsak naslov SO/ modna izjava in mojstrovina. V sodelovanju s priznanimi lokalnimi in mednarodnimi oblikovalci, kot so Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Guillaume Henry in drugi, svojo kreativno vizijo vnašajo v vizualno identiteto hotela, ekipne uniforme, ikonsko umetnost in dekor, da bi skrbeli za prostore, ki izžarevajo ultra- elegantno družabno vzdušje. 

In takšen je seveda tudi SO/ Paris,  popolno izhodišče za elegantne popotnike, s 162 elegantnimi sobami in privlačnimi apartmaji, razporejenimi med 7. in 14. nadstropjem. Vse hotelske sobe in apartmaji imajo osupljiv pogled na pariške strehe, Seno in znamenitosti prestolnice, z drznimi barvami in brezčasnim dekorjem. Projekt z umetnostjo v središču, zasnovan kot galerija, SO/Paris posije novo luč na pariško modo, umetnost, arhitekturo in avantgardno oblikovanje: uniforme je oblikoval Guillaume Henry. Povsod v hotelu so ikonične umetnine, od Neïla Beiloufe v preddverju, Thomasa Fougeirola v spalnicah do Alice Guittard in Else Sahal v hotelskem spa-ju.

Od odličnega preddverja do panoramske strehe, bari, restavracije in klubi SO/Paris dobesedno dominirajo mestni kulinarični in nočni življenjski sceni. Bonnie, se klanja duhu 60ih let, čas Bonnie in Clyde, Bardot in Gainsbourg.  Naj bo to restavracija, kjer lahko ob vrhunski kulinariki uživamo v v enem najlepših razgledov na Pariz s panoramske terase, bar, za klasičen ali značilen koktajl kamor se odpravimo v najvišje nadstropje hotela ali pa klub, edini zastekljeni klub na strehi v Parizu je bil zasnovan za nepozabne trenutke na vrhu SO/. 

Pika na i pa sta seveda še hotelski bazen in spa.Vsak stanovalec hotela SO/Paris ima dostop do športnega in fitnes kluba Ô Zenhit, notranjega bazena, telovadnice in sobe za vadbo z utežmi. Poleg sob za tretmaje, kjer vam nadarjena ekipa posveti veliko pozornosti, pa vas spa v SO/ Paris vabi, da odkrijete njegov velik hammam in uživate v vseh wellness prednostih turške parne kopeli.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si