Ideja za poletno jutranjo sprostitev

Aroma, ki nežno popelje v nov dan

Odločitve so velik del naših misli. Vsak dan jih sprejmemo na tisoče – od zelo preprostih, kot je na primer, iz katere skodelice popiti jutranjo kavo, do tistih bolj kompleksih, kot na primer nakup novega avtomobila.

 

 

Prav odločitve, ki jih sprejmemo že zjutraj, velikokrat vplivajo na potek celotnega dne. Zato je pomembno, da se zares poslušamo in izbiramo take stvari, ki nas bodo nežno ponesle v dopoldan. Začne se že z malenkostmi, recimo s tem, kakšno kavo zjutraj izbrati. Tri ljubiteljice kave so z nami delile, kaj je tisto, kar jim je najbolj pomembno pri jutranji kavi. Prva razlaga, da je »kava najpomembnejši del mojega jutra, vse se vrti okoli nje. Pri izbiri kave sem zelo izbirčna. Od nje pričakujem, da bo kremasta, a hkrati ne sme izgubiti bogastva okusa.« Druga sogovornica izpostavlja, da ji je najbolj pomembno ravnovesje med kavnim in mlečnim okusom. »Moja jutranja kava mora biti močna in imeti veliko arome. Zato ji tudi ne dodajam mleka ali sladkorja. Najraje imam esspreso, ki je vedno moja prva odločitev,« z nami deli še tretja ljubiteljica kave. Vse tri kavoljubke željene lastnosti kave najdejo v kapsulah Barcaffè Perfetto.

Izbirate lahko med različnimi okusi: Espresso, Macchiato Irish Cream, Cappuccino, Caffe late, … Če tudi vi iščete takšne lastnosti v kavi, jih morate nujno preizkusiti. Kapsule Barcaffè Perfetto so kompatibilne z Nescafe Dolce Gusto in Nespresso aparati.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si