Išče se 10 besed, ki navdihujejo Slovenijo!

 

Komunikacijska agencija Sidera letošnjo pomlad praznuje deseti rojstni dan in ob tej priložnosti so s pomočjo izbranih vplivnežev zasnovali kampanjo na Instagramu Pero navdiha.

 

»Ko smo razmišljali, kaj bi ob tej priložnosti lahko »ušpičili«, nas je vodila želja po delitvi našega veselja s tistimi, ki nam vsakodnevno pomagajo ustvarjati privlačne vsebine, po drugi strani pa tudi z najširšo množico, skratka s tistimi, ki so jim naše skupne vsebine pravzaprav namenjene,« so pojasnili na Sideri.

 

V zadnjem letu sta namreč volja in razpoloženje ljudi vse prevečkrat na preizkušnji in vsak potrebuje nekaj, kar ga požene naprej, nekaj, kar mu da moč, ga napolni z energijo, nekaj, kar življenje spremeni v Življenje z veliko začetnico. In akcija Pero navdiha je namenjena prav temu – iskanju 10 besed, ki najbolj navdihujejo Slovence in ki bodo vsem nam navdih za prihajajoče mesece.

 

Deli svojo besedo navdiha in z njo drugim polepšaj dan

Če želiš tudi ti besedo, ki te navdihuje, deliti z drugimi, potem na svojem Instagram profilu objavi kratek zapis in iz njega izloči eno samo besedo, ki te navdihuje. Objava bo imela še večjo težo, če bo k njej dodana ustrezna fotografija. Kaj je tisto, kar prebudi veselje v tebi, te vleče naprej, morda spodbuja, da se vsak sleherni dan veseliš življenja? Je to ljubezen, morje, družina, morda nekaj slastnega kot je jagodna torta?

Vzemi si trenutek in se zazri vase in prava beseda bo kar planila iz tebe.

Ob objavi na svojem profilu k sodelovanju povabi še svoje sledilce in nikar ne pozabi dodati ključnika #peronavdiha.

 

Čas imaš vse do najdaljšega dne v letu, 21. junija, ko bodo vse besede navdiha preštete in bo razglašenih tistih 10, ki najbolj navdihujejo Slovence.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si