Jasna Vale navdušena nad novo različico seruma Lancome Advanced Génifique

Modna vplivnica Jasna Vale, ki je med drugim tudi velika ljubiteljica negovalne kozmetike, je navdušena nad dejstvom, da je Lancome še izboljšal formulacijo kultnega seruma Advanced Génifique. Sama sicer serum uporablja tako zjutraj kot tudi zvečer, ker je osnova pri njeni negi kože. »Pri serumu Advanced Génifique mi je bilo izjemno všeč to, da se lepo vpije v kožo, ne daje občutka dodatne plasti na koži in že zelo kmalu lahko opaziš prve rezultate. Koža se namreč že po 2-3 tednih uporablje bolj sveti in ima zdrav ter lep lesk,« nam je zaupala Jasna.

Sama ima sicer mastno kožo in ji ta serum ustreza tudi pri jutranji negi, kot podlaga pod dnevno kremo, puder ali SPF kremo. Ob tem ji kože ne zmasti, temveč jo s svojimi aktivnimi sestavinami zgolj obogati in nahrani. Zato je prepričana, da je serum namenjen vsem starostnim skupinam in vsem tipom kože. »Kremo bi priporočila vsem, ki imajo radi svojo kožo, jo želijo nahraniti ter upočasniti njeno staranje. Mene je navdušila,« je zaključila.

Tudi GRAZIO je serum Advanced Génifique navdušil, verjamemo pa, da bo prepričal tudi vas! Svojo recenzijo o serumu lahko oddate spodaj in se tako potegujete za nov Lancome Advanced Génifique serum in lepotne izdelke znamke Lancome. Srečno!

Objavite svojo recenzijo:
V kolikor svoje recenzije ne bi mogli uspešno oddati oziroma vam ne prikazuje spodnjih komentarjev, pomeni, da niste prijavljeni v Facebook. Zaradi varovanja osebnih podatkov nova zakonodaja namreč zahteva, da se najprej prijavite v svoj Facebook račun.
Hvala!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si