Kaj neguje kožo vseh 24 ur? Teh top 10!

Kozmetični izdelki znamke dr. Grandel so razporejeni v sedemnajst linij glede na tip, stanje in specifične potrebe kože. GRAZIA vam predstavlja izdelke iz različnih linij, ki so namenjeni 24-urni negi. Vsaka linija predstavlja zaključeno celoto, tako da si lahko poljubno oblikujete svojo individualno nego. Katera bi bila za vas najprimernejša?

  1. HYDRO ACTIVE HYALURON REFILL CREAM – Inteligentna vlažilna nega

Suh zrak, ki smo mu še posebej izpostavljeni v hladnejših mesecih zaradi kurjave, tudi pri mlajših povzroči čezmerno izgubo vlage. Ta globoko vlažilna krema s posebno obliko hialurona obnovi zaloge vlage v koži in gladi gube od znotraj navzven. Visokoučinkovita kombinacija alg in morske vode zagotavlja vlaženje tudi globljih plasti kože in temeljito obnavlja delovanje njenih naravnih vlažilnih mehanizmov. Inovativna tekstura se nemudoma vpije, s čimer koža prejme vlažilni ʻboostʼ, ki ji povrne svež videz.

 

 

  1. BEAUTYGEN RENEW IIINega za žametni dotik

Beautygen z izvlečkom snežne alge aktivira delovanje kožnega ʻgena lepoteʼ, ščiti kolagenska vlakna in izboljšuje elastičnost kože. Snežne alge dokazano povečujejo aktivnost kožnih celic in uravnavajo škodo, ki jo povzroči UV-sevanje. Še posebej prepričljiv je njihov antioksidativni učinek. Ta učinek močno povečajo anti-age peptidi, ki podpirajo obnovitvene mehanizme kože in upočasnijo proces staranja.

 

 

 

  1. TIMELESS RETINOL BALM – Nega, ki gladi, popravlja in poenoti

Formulacija nege z vitaminom A, ki ni občutljiv za svetlobo, je namenjena dnevni in nočni negi. Odpravlja gubice in gube, izvleček bukovih popkov pa spodbuja obnovo celic, prečisti in gladi polt. Koži se povrne mladosten sijaj.

 

 

  1. TIMELESS Sleeping Cream & Mask – Gladi, obnavlja in krepi

Sleeping Cream & Mask čez noč okrepi naravno zaščitno funkcijo kože in poveča elastičnost. Izvleček bukovih popkov spodbuja obnovo celic in s tem regeneracijo. Posebna tekstura kreme, ki daje občutek druge kože, gladi gubice, polt pa je zjutraj mladostna in živahna.

 

 

  1. SENSICODE REJUVENATING CREAM – Za naravno ravnovesje kožnega mikrobioma

24-urna pomlajevalna nega proti staranju za občutljivo kožo pomirja in zmanjšuje rdečico, dolgoročno gradi pregradno funkcijo in ohranja naravno ravnovesje kožnega mikrobioma. Izvleček Gotu Kola gladi in zmanjšuje linije in gube. Za mladostno lepo in umirjeno polt.

 

 

 

 

  1. PERFORMANCE 3D EYE Najnovejša generacija tehnološko dovršenih izdelkov za nego predela okoli oči

Visokoučinkovita kombinacija najnovejših anti-age sestavin kratkoročno, srednjeročno in tudi dolgoročno sprošča in zmanjšuje izrazne gube. Anti-stres sestavina Cell Active VIP zmanjšuje znake stresa, krepi tkivo kože in ji daje bolj svež, mladosten in vitalnejši videz. Performance3D Eye hitro in trajno zmanjšuje izrazne gube in gubice, ki nastanejo kot posledica suhe kože, ter gube, ki jih povzroča stres, in jih odpravlja od znotraj navzven. Znaki napetosti in utrujenosti izginejo, temne vrečice pod očmi in zabuhlost pa so opazno manjši.

 

 

  1. PERFORMANCE ULTRA LIFT Koncentrat za nego obraza

Tehnološko dovršen koncentrat s pigmentnimi delci Diamond Focus Effect in najnovejšimi sestavinami na rastlinski osnovi zmanjšuje gube na obrazu, vratu in predelu dekolteja. Ti delci izjemno hitro skrijejo gube in gubice ter dajejo videz in občutek bolj gladke in poenotene polti. Obnavlja naravne zaloge vlage v koži in krepi njeno strukturo.

 

 

 

 

  1. PERFORMANCE FACE – Nega za obraz

Najnovejša generacija tehnološko dovršene nege za obraz Performance3D Face zagotavlja odpravo znakov staranja kože na več ravneh. Hitro in trajno zmanjšuje izrazne gube, gubice, ki nastanejo kot posledica suhe kože, in gube, ki jih povzroča stres ter jih odpravlja od znotraj navzven. Moteči znaki napetosti in utrujenosti izginejo. Ta edinstvena kombinacija aktivnih sestavin je najbolj učinkovita rešitev za gube.

 

 

  1. PRO COLLAGEN CREAMPreoblikuje kolagensko mrežo kože

Amino silicijev kompleks spodbuja nastajanje kolagena v koži, rezultat pa je čvrsta in gladka koža. Izbrane aktivne sestavine ustvarjajo inteligentni Pro Collagen Code, ki koži pomaga povrniti elastičnost in čvrstost. Pro Collagen ne vsebuje živalskega kolagena.

 

 

 

  1. PRO COLLAGEN CONCENTRATE – Koncentrat gladi gube, izrazne linije pa se takoj zmanjšajo

Izbrane aktivne sestavine ustvarjajo inteligentni Pro Collagen Code, ki koži pomaga povrniti elastičnost in čvrstost. Vseh 24 ur ji nudi intenzivno vlaženje, razvaja pa jo tudi z vitaminom C in ji nudi intenzivno vlaženje. Sinergijsko delovanje aktivnih sestavin prispeva tudi k zaščiti kože pred staranjem in posledicami stresa.

 

 

Svoje najljubše izdelke dr. Grandel poiščite v njihovi spletni trgovini.

Fotografije: PR dr. Grandel

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si