Kako to poletje ostati kraljevsko-šik?

Prvi poletni dan je že skoraj pred nami, z njim pa tudi priložnost, da osvežite svojo garderobo in zasijete kot sonce, a v najboljših modnih kosih. To poletje v svoje stajlinge vključite modne dodatke, ki bodo vaš poletni videt povzdignili na kraljevski nivo.

Rutice in broške

Rutice so eden izmed najbolj vsestranskih modnih dodatkov, ki jih lahko nosite na več načinov. Poleti jo lahko uporabite kot trak za lase, dodatek k srajci ali pa jo privežete celo na torbico za pridih prefinjenosti. Morda smo že malo pozabile na broške, pa vendar lahko z njimi na prefinjen način popestrimo svoje poletne videze. Pripnite broško na suknjič, oblekico ali bluzo, da dodaten kanček elegance. Poiščite vintage broške, ki so prava modno investicija, ali pa izberite modern dizajn po vašem slogu.

Klobučki

Bejzbol kape so definicija športnega šika, poletni klobučki pa simbol večne elegance! Naj bo to fedora ali pa širok slamnik – izberite klobuk, ki ustreza vašem stilu in poskrbite za kraljevski videz na plaži ali v mestu.

Sončna očala ali sončna krema? GRAZIA izbere oboje!

Sončna očala so zares nepogrešljiv modni dodatek, še posebej poleti. Ne ščiti le naših oči pred soncem, ampak tudi doda piko na i vsakem videzu. Letos so še posebej v trendu tista z oranžnimi stekli! Ne smemo pa pozabiti tudi na zaščito pred soncem, ki je ključna za ohranjanje zdrave kože. Kvalitetna sončna krema je nepogrešljiv poletni pripomoček, ki ga vedno nosite s seboj.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si