Kavna zrna v oljnem pilingu – čudež v boju proti celulitu?

Foto: IG@hannaschonberg

GRAZIA je to poletje odkrila izjemen lepotni izdelek, za katerega smo prepričani, da ga boste vključile v svojo negovalno rutino v vseh letnih časih.

 

Celulit in kava se ne marata

Sovražnik št. 1 proti celulitu je kofein, ki pri lokalnem nanosu kožo napne in poskrbi za njeno čvrstost. Kako je to mogoče?

Kavna zrna vsebujejo klorogensko kislino in kofein, obe te snovi pa sta priljubljena antioksidanta. Zaradi svojih regeneracijskih in hranilnih učinkov je kava v kozmetični industriji postala priljubljena sestavina številnih izdelkov za nego kože. Učinkovito se bori z znaki celulita, zmanjšuje vidnost strij in izboljšuje pretok krvi v koži.

 

Čudež v kombinaciji z naravnimi olji

Oljni piling proti celulitu Figurina je namenjen vsakodnevni masaži tistih predelov telesa, ki jih je prizadel celulit. Izboljša se videz kože, ki je po uporabi na otip nežna in mehka. Sestava je 100-% naravna, vodilna sestavina so sveže pražena in mleta kavna zrna ter kombinacija kvalitetnih olj.

 

Piling ima naraven in poln vonj kave in pomaranče, ki pričarata boljše razpoloženje. Negovalni učinki, ki jih je prepoznala tudi GRAZIA:

– izboljšan videz kože s celulitom,
– koža bo bolj gladka in napetatonizirana,
– koža bo dobro navlažena,
– odstranjene bodo mrtve celice s povrhnjice,
– izboljša se mikrocirkulacija


Uporaba oljnega pilinga Figurina

Piling uporabite med prhanjem, nanesite ga na predele telesa, ki jih je prizadel celulit in masirajte 10 minut s krožnimi gibi v smeri najbližjega limfnega vozliča (npr. dimelj). Po tretmaju piling sperite s toplo vodo. Za celovito nego uporabite tudi kremo proti celulitu Figurina.

Spoznajte negovalne favorite Figurina za nego kože.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si