Kiehl’s since 1851 predstavlja svojo prvo spletno trgovino v Sloveniji

Kiehl’s since 1851, znamka, ki izvira iz legendarne newyorške lekarne, danes proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las, predstavlja svojo prvo spletno trgovino v Sloveniji. Od zdaj lahko svoje najljubše izdelke omenjene znamke najdete na naslovu www.kiehls.si.

Kiehl‘sova spletna trgovina je bila predstavljena z namenom zagotavljanja individualnih rešitev za nego kože s pomočjo učinkovitih in legendarnih formul, ki jih obožujejo uporabniki po vsem svetu. Dediščina in dolgoletna tradicija sta namreč v središču Kiehl‘sovega poslovanja. GRAZIA je pobrskala po bogati zgodovini in ugotovila, da je bil Kiehl’s ustanovljen v newyorški četrti East Village kot klasična lekarna. Njegovo edinstveno in bogato dediščino tako predstavlja mešanica kozmetičnega, lekarniškega, botaničnega in medicinskega znanja in izkušenj, ki so se pridobivali in razvijali več generacij.

Danes je Kiehl’s predan zagotavljanju kakovostnih izdelkov za nego kože in las prek najnaprednejše znanosti in s pomočjo edinstvenih ter prepoznavnih sestavin.

Nova spletna trgovina je enostavna za uporabo in želi v digitalni obliki omogočiti izkušnjo nakupa v Kiehl’sovi trgovini. Optimizirana je za mobilne telefone in računalnike, da pa bi bil postopek iskanja in krmarjenja kar najenostavnejši, vključuje tudi različne razdelke, kot so najbolj prodajani izdelki, novi izdelki, izdelki proti staranju, posebne ponudbe in darila.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si