Ko je življenjski slog ovira do osebnega zadovoljstva

 

Pridobite oceno vašega zdravja in telesnega počutja ter izboljšajte svoje življenje

Health Score je spletno orodje, ki izračuna vaše trenutno zdravje in počutje ter na podlagi rezultatov pripravi prilagojena priporočila za zdrave navade. Uporabite ga lahko za izboljšanje ključnih vidikov vašega življenjskega sloga in sledenje napredku do trajnih sprememb. Rezultat izračuna je sistematično razdeljen v različne, vizualno privlačne kategorije s spodbudnimi sporočili, ki vas bodo motivirala k napredovanju na naslednjo stopnjo do izboljšanega zdravja in vsesplošnega počutja.

 

Posvetite se vsakodnevni rutini

Health Score zajema vaše objektivne podatke in ustvari prilagojena priporočila, ki jih lahko uporabite za izboljšanje in optimiziranje svoje vsakodnevne rutine. Ob upoštevanju prilagojenih priporočil boste izboljšali tista področja vašega življenjskega sloga, od koder izvira največ dejavnikov tveganja za dobro počutje in vitalnost. Z mobilno aplikacijo Health Score boste svoj napredek lahko spremljali kadarkoli in kjerkoli boste želeli.

 

Health Score vas vodi do cilja

Odgovorite na vprašalnik o življenjskem slogu in pridobite oceno vašega trenutnega zdravja: Health Score

Ob upoštevanju priporočil in sledenju smernicam za zdrav in trajnosten življenjski slog boste izboljšali vaše prehranjevalne navade, pridobili motivacijo do aktivnega preživljanja prostega časa, povečali stopnjo vaše energije in telesne moči ter se znali uspešno spopasti s stresom.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si