Lepotno doživetje na Bledu z znamkama essence in Catrice

V okviru nedavno izvedenega dogodka ob Blejskem jezeru so vplivneži iz 10 držav skupaj z več novinarji sodelovali v tridnevnem lepotnem doživetju, ki sta ga organizirali znamki ličil essence in Catrice.

Prvi večer je minil v znamenju sprostitve v spa centru, kjer sta blagovni znamki essence in Catrice predstavili izdelke za nego in sprostitev kože, poudarjajoč svojo zavezanost k odgovornosti, saj sta oba izdelka veganska in brez krutosti. Drugi dan se je začel s sprehodom ob Blejskem jezeru, kjer so vsi udeleženci nosili rožnate kape, sledila je vesela predstava, ki je oživila celoten Bled. Po sprehodu je sledila vožnja z ladjico z ogledom Blejskega otoka, kjer so imeli priložnost spoznati otok, pozvoniti ob željah ter poskusiti lokalne sladkarije. Na poti nazaj z otoka je potekalo belo-roza kosilo in zabava z essence izdelki in DJ-jem. Dan se je zaključil z večerjo na Blejskem gradu, kjer so vsi udeleženci postali hrestači za eno noč, obogateno s posebnim nastopom vitezov, ki je dodal pristnost in čarobnost doživetju, ustvarjajoč čudovito kombinacijo z novo kolekcijo: Catrice – Magic Božična zgodba.

Skozi čarobno lepoto Bleda so se prepletala ličila essence in Catrice, ki so dodala pridih čarobnosti celotnemu doživetju. GRAZIA je neizmerno uživala, danes pa z vami delimo utrinke z Bleda.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si