Linija Collistar Attivi Puri navdušuje z novo salicilno kislino

Naša koža je prekrita z zunanjo, zaščitno plastjo, ki nas ščiti pred številnimi zunanjimi dejavniki. Da bi zaščitili kožo pred pojavom nepravilnosti, je Collistar razširil linijo Attivi Puri s salicilno kislino.

Kaj je salicilna kislina?

Salicilna kislina je molekula, ki prodre v kožo in prepreči nastanek madežev, aken in drugih nepravilnosti. Njena glavna lastnost je ta, da spodbuja naravno odstranjevanje odmrlih celic, polti pa vrača svež in zdrav videz.

Nova formula v liniji Attivi Puri Salicylic Acid je torej idealna rešitev za zmanjšanje nepravilnosti. Linija kožo očisti, jo naredi bolj gladko in poskrbi za ravnovesje.

Komplementarne aktivne sestavine

Da bi povečali učinkovitost, Collistar salicilno kislino kombinira s skrbno izbranimi komplementarnimi aktivi, ki ustrezajo liniji.

Niacinamid regulira sebum in zmanjšuje vsebnost maščob v koži. Succinic Acid deluje antibakterijsko in antioksidativno. Podobno funkcijo ima tudi Gallic Acid, medtem ko Betaine pomirja draženje in ščiti kožo pred vnetji.

Linijo s salicilno kislino sestavljajo trije izdelki. To so losjon, serum in krema.

1. COLLISTAR SALICYLIC ACID + NIACINAMIDE LOSJON

Collistar losjon z ne oljno teksturo temelji na salicilni kislini. Ima izjemno čistilno delovanje, zmanjšuje nepravilnosti na koži in zagotavlja, da komplementarne aktivne snovi prodrejo v kožo. Za povečanje učinka je salicilna kislina kombinirana z niacinamidom, ki pomaga zmanjšati pore in naredi polt bolj sijočo.

Rezultat je vse bolj čista koža, brez nepravilnosti, pore pa se postopoma zmanjšujejo. Polt je videti bolj enakomerna in sijoča ​​že po prvem nanosu.

2. COLLISTAR SALICYLIC ACID + SUCCINIC ACID SERUM

Serum s salicilno kislino predstavlja koncentriran tretma v obliki kapljic, ki kožo dobro očisti in prepreči nastanek nepravilnosti. Kombiniran je s Succinic Acid, komplementarno aktivno sestavino, ki deluje antibakterijsko in antioksidativno. Regulira nastanek sebuma in preprečuje njegov ponoven nastanek znotraj por.

Rezultat uporabe je očiščena koža brez nepravilnosti.

3. COLLISTAR SALICYLIC ACID + NIACINAMIDE KREMA

Lahka krema s salicilno kislino, ki očisti, zgladi in matira kožo. Obogatena je z niacinamidom, ki pomaga zmanjšati velikost por, regulira nastanek sebuma in učvrsti bariero. Formula je obogatena tudi z Betaine, rastlinskim sladkorjem, ki zmanjša draženje in ščiti kožo pred vnetji.

Rezultat je koža, ki izžareva moč in ravnovesje. Rdečica se zmanjša, zaradi regulacije sebuma pa je koža tudi manj mastna in sijoča.

Linija je primerna za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo. Še posebej je priporočljiva za mešano kožo in kožo z nepravilnostmi. Ne vsebuje silikonov, alkohola, barvil, parfumov in sestavin živalskega izvora.

Naslovna slika: Collistar.it

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si