L’occitanova nova kolekcija diši po češnjah

Spomladi v zraku zadiši po ljubezni …

Objamejo nas dišave prvih cvetov in s soncem obsijanih sadežev. L’OCCITANOVA nova dišavna kolekcija v omejeni izdaji Zaljubljena češnja ta letni čas obeležuje z dišavno romanco med očarljivimi češnjevimi cvetovi in zapeljivo jagodo. Ta presenetljiva dišava vas bo razveselila s svežimi citrusi, slastno jagodo in nežnimi mošusnimi notami. Dišavna formula je obogatena z izvlečki iz višnjevih cvetov in višenj iz Luberona v Provansi.

Nove dišavna kolekcija je že na voljo v trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini! GRAZIA pa vam danes razkriva, kaj vas čaka v novi dišavni kolekciji!

Eau de Toilette Cerisier Amoureux – Zaljubljena češnja

L’OCCITANOVA nova Eau de Toilette Cerisier Amoureux v omejeni izdaji obeležuje z dišavno romanco med očarljivimi češnjevimi cvetovi in zapeljivo jagodo.

Gel za prhanje in Krema za roke Zaljubljena češnja

Spomladi nas objamejo dišave prvih cvetov in s soncem obsijanih sadežev. L’OCCITANOV Gel za prhanje Zaljubljena češnja nežno očisti kožo ter jo razvaja s pomladno dišavno romanco. Tudi L’OCCITANOVA nova Krema za roke Zaljubljena češnja je prava izbira za romantično pomlad

Večnamenska osvežilna meglica in Mleko za telo Zaljubljena češnja

Spomladi v zraku zadiši po ljubezni … Nova večnamenska osvežilna meglica Zaljubljena češnja je obogatena z glicerinom, ki spodbuja vlaženje kože in jo naredi prožno. Nežno odišavite kožo ter lase s cvetno in sadno dišavno romanco, v kateri se prepletajo note češnjevih cvetov in jagode, ki simbolizirajo pomlad – čas ljubezni.  Novo Mleko za telo Zaljubljena češnja navlaži kožo ter pričara cvetne in sadne dišavne vibracije.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si