Modna aplikacija, ki smo si jo resnično želeli je tukaj!

Ne veste, kje najti modne kose, ki so vam všeč?
Preprosto je, samo fotografirajte jih!

 

GLAMI.si ima briljantno možnost, ki vam pomaga najti katerikoli modni kos v samo nekaj sekundah

 

 

Definicija mode pravi, da gre za obliko samoizražanja in samostojnosti v določenem obdobju in kraju, v specifičnem kontekstu oblačil in obutve, modnih dodatkov, kozmetike, pričesk in celo življenjskega sloga. Vse to je moda. Je ustvarjalna oblika izražanja in pri ustvarjalnosti zelo pogosto iščemo navdih povsod okoli sebe – pri prijateljih, ljudeh na ulici, v filmih, revijah in danes še zlasti na družbenih omrežjih.

Včasih se nam pogled ustavi na prav posebnem modnem kosu, ki ga preprosto želimo imeti popolnoma enakega ali vsaj podobnega, da ga lahko prilagodimo po svoji meri in pokažemo lastno vizijo. Kaj pa če ne vemo, kje kupiti izdelek, ki nam ne gre iz glave? To se nam lahko  denimo zgodi v primeru, ko gre za izjemno unikaten ali redek kos brez vidne blagovne znamke, ki smo ga ravnokar opazili v reviji. Ali pa modni vplivneži na fotografiji niso označili blagovne znamke. Za vse opisane situacije obstaja iznajdljiva funkcija, ki lahko hitro reši marsikatero modno zagato. Vse po zaslugi tehnologije, ki se nenehno razvija vzporedno z modno industrijo.

GLAMI.si, edinstven modni iskalnik, ki sloni na umetni inteligenci, je razvil odlično novo možnost. Zdaj lahko praktično dobite Shazam za modne izdelke! Na platformi GLAMI.si, vključno s spletno in mobilno različico, obstaja možnost vizualnega iskanja, ki prihrani marsikatero težavo, saj lahko svoje najljubše modne kose poiščete s pomočjo fotografije. Potrebno je le klikniti na ikono kamere, ki se nahaja v okvirčku za iskanje na spletni strani ali na dnu zaslona, če uporabljate mobilno različico, ​​ter naložite posnetek zaslona oziroma fotografirate modni kos, ki vas zanima. V samo nekaj sekundah boste videli predlog podobnih ali enakih izdelkov. Poleg tega si boste lahko ogledali še spletne trgovine, kjer so izdelki na voljo, vključno z velikostjo in cenami. Ali ni to super?

 

 

To možnost obožujejo vsi ljubitelji mode, pa tudi tisti, ki zgolj iščejo določen modni izdelek. Najljubše kose lahko najdete kadarkoli in kjerkoli. Iskanje modnih izdelkov in nakupovanje bo veliko lažje, hkrati pa imate možnost primerjave različnih ponudb in na koncu izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Ustvarite svojo garderobo kot profesionalci in uporabite to možnost kot svoje “skrivno orožje”, s katerim najdete vse, kar želite.

GLAMI.si poleg te pametne in enostavne možnosti iskanja ter odkrivanja modnih izdelkov, pomaga tudi pri iskanju najboljših ponudb z iskanjem različnih kategorij, ki so lahko zelo specifične – od moških do ženskih izdelkov, različnih stilov in trendov, materialov, barv ter modnih detajlov za vsak letni čas. Na enem mestu je zbranih več kot 5.200 blagovnih znamk in preko 70 spletnih prodajaln. Naj bo vaše spletno nakupovanje intuitivno in inteligentno, z dobro mero zabave!

 

Več lahko izveste na GLAMI.si ali v mobilni različici GLAMI, ki jo lahko prenesete brezplačno in je na voljo za naprave iOS ter Android.

 

(Prikazna fotografija: Instagram)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si