Na oddih “po žensko” na morje

Prijateljice, mamice, sestre, sodelavke, podjetnice. Ženske danes združujemo več vlog naenkrat in vse nam gredo odlično od rok. No, skoraj vedno. Včasih namreč potrebujemo tudi oddih, da si napolnimo svoje večnamenske baterije. V Hotelih LifeClass Portorož bo v roza barve odet kar cel mesec marec. Še en razlog več, da se s svojo najljubšo žensko družbo odpeljete do sončne obale in tam preživite dan ali dva.

V tamkajšnjih Termah Portorož si privoščite Ajurvedsko razvajanje za prijateljice, ki je primerno za tri do šest oseb. V ceno je, poleg nežne masaže telesa in obraza ter obrazne maske, vključena tudi uporaba zasebne sobe za sprostitev v kateri se nahajata parna savna in jacuzzi z aromaterapijo. Poleg se prileže še kozarec penečega vina. Odlično je tudi kot ideja za darilo, nekoliko drugačno dekliščino ali praznovanje rojstnega dne. Po razvajanju prija tudi kopanje v bazenih v 42.000 let starem termalnem Pramorju, ki slovi po številnih pozitivnih lastnostih na kožo, prebavila, kosti in splošno dobro počutje.

Za lačne želodčke bodo poskrbeli v Istrian bistro & Tapas baru, ki se nahaja na portoroški promenadi, v sklopu LifeClass resorta. Navdušili vas bodo z lokalno obarvanimi jedmi, pripravljenimi pretežno iz sezonskih sestavin, “istrskimi tapasi”, slastnimi rižotami in ribjimi specialitetami.  Če ste že v Portorožu, ne pozabite obiskati tudi Café Centrala in poskusiti katero izmed številnih, večkrat nagrajenih dnevnih sladic in makronov. Poleg si privoščite skodelico dišeče kave, klasične ali z rastlinskim mlekom ter se sprostite ob ritmih lokalnih glasbenikov, ki na Centralovih odrih nastopajo prav vsak konec tedna.

Dan ali vikend ob morju vedno dobro dene. Za spomin na čudovite trenutke ne pozabite ustvariti selfija z razgledom na morje!

Več informacij najdete na spletni strani www.lifeclass.net, lahko pa jih tudi pokličete na številko 05 692 90 01, ali pa jim pišete na e-mail naslov wellness@lifeclass.net.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si