Na VOYO je prišla nova slovenska originalna serija Sekirca v med

Na VOYO lahko zasledimo novo slovensko originalno serijo, v kateri ne manjka klasičnih družinskih peripetij, nepredvidljivih spletk in ljubezenskih zapletov.

V osrčju Kamnika, natančneje v Podgorju, dobitna jackpot kombinacija osrednji družini Hribar povsem spremeni življenje. Čez noč se jim bodo lahko uresničile najbolj globoke želje in skrita hrepenenja.  A sreča že v prvi epizodi za sabo potegne številne zaplete. Jo je dobro deliti s sosedi ali prikriti? Vsak član družine Hribar ima seveda povsem drugačne predstave o tem, kako bi pridobljeno vsoto porabil.

Kakšno bo njihovo življenje v milijonarski vlogi, bodo lahko uporabniki spremljali vsak dan, od 2. avgusta dalje, na portalu VOYO. Tako bodo lahko njegovi uporabniki med prvimi v Sloveniji spoznali simpatično družino Hribar, glavo družine Janka Hribarja, ki ga upodablja Jožef Ropoša, njegovo zvesto sopotnico Majdo Hribar, v čevlje katere je stopila Mojca Funkl, in njune tri otroke, Špelo, Anjo in Luko, ki jih upodabljajo mladi upi slovenske igre Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. Dobre medsosedske odnose pa gojijo Paulitchi. Glavo družine Roziko upodablja legenda slovenske igre, z Borštnikovim prstanom nagrajena Jožica Avbelj, v liku njene hčerke Diane in vnuka Matthiasa pa bodo spremljali Barbaro Medvešček in Matevža Müllerja.

GRAZIA že komaj čaka, da si lahko ogleda novo serijo, ob tem pa se sprašuje, ali bo nenavadna preizkušnja družino Hribar spremenila ali še bolj povezala?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si