NOVO: Milani Cosmetics je v Sloveniji!

»Lepota je nekaj, kar je živo, resnično in bi moralo biti na voljo vsem.«

Prihod blagovne znamke Milani Cosmetics v Slovenijo predstavlja prihod nove generacije v svet lepotne industrije!

Milani Cosmetics je ameriška blagovna znamka s skromnimi koreninami, ustvarjena predvsem za povezovanje različnih ljudi iz okolice. Gre za mlado znamko ličil, ki se sooča z generacijo Z, ki posluša svoje potrošnike in želi narediti lepoto dostopno vsem – to je tudi vodilna misel in vizija blagovne znamke.

Blagovna znamka v največji meri črpa navdih iz Milana – kultura, slog, ljudje, umetnost in najpomembnejše – barve!

Vsi proizvodi so cruelty free, kar pomeni, da testiranja niso bila izvedena na živalih na nobeni stopnji razvoja izdelka,lastniki blagovne znamke pa v njihovem imenu to ne dovoljuje niti tretjim osebam.

Milanijev asortiman trenutno sestavlja 70% izdelkov, ki so veganski, z željo, da bi kmalu postala 100% veganska blagovna znamka. Gre za pravo osvežitev na našem trgu, kjer blagovnih znamk s tovrstno vizijo primanjkuje.

Blagovna znamka je predvsem prepoznavna po rdečilih v kamnu, z optimalno dozo pigmentacije in nežnimi bleščicami, med katerimi bo vsak ljubitelj ličil našel svoj popoln odtenek. Nekatere svetovne uspešnice, ki jih najdemo v ponudbi so tudi tekoči puder, ki je na voljo v kar 45 odtenkih po vsem svetu, rdečilo Luminoso, super pigmentirana senčila, sijaji z bogato teksturo, pa tudi nekateri izdelki za nego kože, s katerimi je Milani dodatno obogatil svojo ponudbo.

Milani Cosmetics namesto ekskluzivnosti predstavlja individualnost in vključenost! Svojim potrošnikom želi prinesti razkošje, ki je dostopno in ki ne izključuje, ampak povezuje. Blagovno znamko opredeljujejo potrošniki, na kar so ustvarjalci blagovne znamke izjemno ponosni, kakor tudi na odnos, ki ga imajo s svojimi potrošniki #MilaniMakers.

Blagovno znamko Milani najdete ekskluzivno v dm prodajalnah in v spletni trgovini dm.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si