Omejena kolekcija CATRICE: Tropic Exotic

Poletni videz, prihajamo!

Živahne barve in elegantni zlati toni nove CATRICE Tropic Exotic omejene kolekcije spominjajo na eksotično cvetje, redke živali in tropske peščene plaže. Kolekcija vključuje vse, kar potrebujete za poletni videz: paleto senčil za oči in lica, bronzer za obraz in telo ter ujemajoč se čopič za osvetljevalec in bronzer. Kot češnja na vrhu sta tudi dva laka v intenzivnih poletnih odtenkih.

TROPIC EXOTIC PALETA SENČIL

Dobrodošli v džungli – paleta senčil Tropic Exotic s svojim edinstvenim dizajnom ni le prava paša za oči, ampak vas bo tudi praktično popeljala v trope. Z zelenimi palmovimi listi, rumeno-modrimi papigami in eksotičnimi cvetovi na embalaži paleta spominja na tropske gozdove in džunglo. Ponuja devet edinstvenih, popolnoma usklajenih odtenkov z različnimi zaključki v nežnih nudih, zlatih in rožnatih tonih ter intenzivno modrih in turkiznih. Zahvaljujoč vgrajenemu ogledalu lahko svoj poletni videz nanesete tudi na poti.

 

TROPIC EXOTIC LAK ZA NOHTE

Oh, ti poletni nohti … Tropic Exotic laka za nohte sta na voljo v dveh poletnih trendnih barvah z visoko prekrivnostjo. Živahna rdeča in sijoča oranžna spominjata na sončne zahode na plaži, barve tropskih cvetov in eksotičnih ptic.

 

TROPIC EXOTIC MAT BRONZER TELO & OBRAZ

Mat bronzer za obraz in telo z le nekaj potezami čopiča daje polti čudovito mehkobo – za poletno porjavelost z naravnim zaključkom. Zaradi mehke teksture je bronzer enostaven za nanašanje in zabrisanje. Zahvaljujoč svojemu 3D vtisnjenemu vzorcu z dizajnom palmovih listov je bronzer tudi prava paša za oči!

 

TROPIC EXOTIC ČOPIČ ZA BRONZER & OSVETLJEVALEC

Tropic Exotic čopič za osvetljevalec & bronzer je s svojimi mehkimi ščetinami in rahlo zaobljeno glavo čopiča kot nalašč za nanašanje pudrastih tekstur: s čopičem preprosto vzemite malo bronzerja ali osvetljevalca, otresite odvečno teksturo pudra in z njo rahlo potegnite preko želenega območja na obrazu – za naraven pridih poletne zagorelosti.

 

TROPIC EXOTIC PALETA ZA LIČKA

Tropic Exotic Cheek Palette je obvezna izbira za zagorel videz. Paleta združuje štiri različne odtenke s tropskimi vzorci v različnih odtenkih – od svetlih do temnih. Svetlejše odtenke lahko uporabite za poudarke, temnejši odtenki pa so kot nalašč za poudarjanje kontur obraza. Barve bodo zagotovo ustrezale vsakemu tonu kože, svilnato mehka tekstura pa je enostavna za nanašanje in zabrisanje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si