Prerojena lepota z GRAZIO in Huawei P50 Pro

Pisalo se je leto 2017. GRAZIA je bila prva v Evropi, ki si je s fotografom Alešem Bravničarjem drznila posneti naslovnico s telefonom Huawei P10. Leta 2022 smo še drznejši – pred vami je fuzija inovacije in umetnosti skozi kamero najnaprednejšega pametnega telefona P50 Pro.

Kar vidiš, to dobiš

Pred 6,6-palčni zaslon Huawei P50 Pro smo postavili močne barve, s čimer je preverjeno opravil vrhunsko delo pri prikazu resničnih barv in jasne slike. Je sploh mogoče spregledati glossy rdečo barvo na vekah in ustnicah? Kamera ima namreč nadgrajen sistem zaznavanja svetlobe in prilagoditev več kot 2.000 barv! Piko na i popolnosti dajejo umetnosti ter eleganci zvest modni nakit (vse FREYWILLE) in večplastni srajca ter krilo (Pentlja Concept Store).

Nežnost teksture

GRAZIA je Huawei P50 Pro postavila pred izziv – posneti lepotno zgodbo na profesionalni ravni v čudovitih barvah in polnih podrobnostih, ki jih modno izpopolnjujejo tudi okrasna broška v obliki XXL-rože (Pentlja Concept Store) in uhani E2RD. Jasnost je njegova prednostna naloga – slikovni mehanizem mu omogoča, da lahko vstopi več svetlobe in tako ne glede na situacijo dobimo posnetke z neverjetno jasnostjo.

Popolni portret

GRAZIA je ves čas v iskanju estetike in popolnih posnetkov, ki si jih želi odtisniti in s tem ohraniti v večnost. Modno popolnost izraža obleka (Pentlja Concept Store), ki nas pelje na sprehod po pravljičnem cvetličnem vrtu, lepoto pa popestri make-up videz iz devetdesetih, ki se vrača na sceno. Nadgrajen portret zadnje kamere omogoča, da vsak okvir lepo poustvari barve ličil in poudari sijaj na izbranih modnih dodatkih (nakit FREYWILLE).

Lepota je v detajlih

Zaslon True-Chroma, ki podpira širok barvni razpon P3 in 1,07 milijarde barv, prikazuje dosledne barve od pogleda do zaslona. Ne gre za zvijačo naših čutil, namesto majice je umetnik ličenja zares ustvaril poslikavo, ki jo je do zadnje bleščice na telesu in z izbranim kosom nakita (FREYWILLE) natančno osupljivo ujel telefon s sistemom dvojne matrične kamere z glavno matriko, ki vključuje barvni (RGB) objektiv, monokromatski objektiv in večspektralno tipalo svetlobe.

Subtilne barve

Za navdušenje vrhunske mobilne fotografije in osupljivega dizajna je poskrbel izziv, kako v posnetek ujeti subtilno strukturo zlatih lističev, ki jih je mojster ličenja uporabil namesto ličil. Tudi pri tem se je Huawei P50 Pro odlično izkazal in letvico mogočega premaknil še višje, saj sta odseva zlate na obrazu in srebrne na škornjih skoraj nadrealno resnična. Tudi zmagovalna turkizna dueta srajce in kratkih hlač (Pentlja Concept Store) ter izbranih kosov nakita (vse FREYWILLE) sledita koraku jasnosti in popolnosti!

Junak lepotnega editoriala

Vrhunski in vsestranski pametni telefon Huawei P50 Pro, s katerim smo posneli ta prečudoviti lepotni editorial, je že na voljo v Sloveniji, še v februarju pa k nam prihaja tudi inovativni zložljiv telefon Huawei P50 Pocket. Telefon Huawei P50 Pro nudi dolgo avtonomijo baterije, ki podpira hitro žično polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 66 W in brezžično z močjo 50 W, a kljub temu ohranja vitko in elegantno obliko. Odporen je tudi proti vodi in prahu po standardu IP68. Na voljo je v dveh sijajnih barvah, zlati (Cocoa Gold) in črni (Golden Black).

Fotografije: Tibor Golob
Kreativna podlaga in stiliranje: Špela Štamol
Ličenje in pričeska: Empera
Model: Lidia S. (Model Group)
#HuaweiP50Pro

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si