Sproščeno in samozavestno v poletje

Imperij dobrega počutja v Termah Ptuj.

Sanjate o oddihu, na katerem bi se sprostili, se zabavali in poskrbeli, da boste v letošnje poletje vstopili pripravljeni in polni pozitivne energije? Dobrodošli v Terme Ptuj, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Privoščite si nepozaben oddih s prijateljicami v predsedniškem apartmaju, s sproščanjem na masažah in odkrivanjem skrivnosti Ptuja. Presenetite boljšo polovico z razvajanjem v rimsko obarvanem imperiju dobrega počutja in kopelmi s ptujsko termalno vodo. Ali pa si vzemite čas zase in preizkusite sodobne lepotne tretmaje, s katerimi se lahko učinkovito znebite odvečnih centimetrov in na plaži zasijete!

Grand Hotel Primus****s – Privoščite si najboljše zase!

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus stoji le lučaj od Ptuja in je idealno pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti s harmonijo in dobrim počutjem. Z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji se vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje.  Pri nas se duša in telo pomladita med umirjenimi sprehodi, aktivnimi športnimi dejavnostmi in uživanju ob jedilnikih »Bodimo fit«.  V hotelskem wellness centru Valens Augusta se lahko prepustite naravnim tretmajem za pomlajevanje obraza in oblikovanje telesa in si vzamete čas, da si privoščite najboljše zase – odlične wellness tretmaje ali čas v dvoje, ki ga lahko preživite v prelepem ambientu s pridihom orienta, starega Rima ali Egipta.

Hotelsko kopališče Vespasianus je idealno za vodne užitke v objemu ptujske termalne vode, ki vas bo v trenutku razbremenila tegob vsakdana.

Sprostite se na termalnem kopališču Vespasianus, ki je povezan s svetom individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko zaplavate v intimnejšem vzdušju. Gostje hotela imajo neomejen vstop tudi v Termalni park Term Ptuj, kjer so v celovito kopališko ponudbo vključene tudi savne. Priporočamo vam še obisk parka Fortuna, kjer vas čaka Vetrnica zdravja, s šestimi kraki in šestimi enostavnimi vajami za izboljšanje življenjskega sloga, ki vam bodo pomagale pri dvigovanju notranje energije in preprečevanju izgorelosti.

Ni lepšega, kot izvajanje sproščujoče joge v parku z Vetrnico zdravja.

Brez odvečnih centimetrov v letošnje poletje

Bogato ponudbo klasičnega wellnessa so v Termah Ptuj nadgradili z najnovejšimi naravnimi metodami za pomlajevanje in lep videz kot so Med Visage, Med Contour in Reviderm. Našteti tretmaji ne dajejo le odličnih rezultatov v kratkem času, po učinkovitosti so tudi primerljivi z liftingom, a brez invazivnih posegov. Priporočamo, da lepotne tretmaje kombinirate še z našim kulinaričnim programom »Bodimo fit« in uspeh pri izgubi odvečnih kilogramov in centimetrov, je zagotovljen!

Odkrijte skrivnosti najstarejšega slovenskega mesta – Ptuj

Tako kot ptujski termalni vrelci tudi okolica Term Ptuj brbota od življenja! Spoznajte preteklost najstarejšega slovenskega mesta in vinorodno okolico. Na Ptuju se bogata zgodovina prepleta z žlahtno vinarsko tradicijo, pestrim kulturnim dogajanjem in edinstvenimi energijami reke Drave, mesto pa v svojem objemu skriva doživetja, ki jih lahko okusite samo na Ptuju. Odkrijte njegove skrivnosti, poizkusite lokalna vina in se podajte po okoliških poteh s kolesom ali peš.

Albin Bezjak, TZ Ptuj

Ustvarjanje spominov v najboljši družbi

Vikend oddih s prijateljicami

V okviru edinstvenega paketa Vikend oddih s prijateljicami se lahko zbudite v predsedniškem apartmaju Grand Hotela Primus in spijete kavo na prostorni terasi z masažno kadjo in zasebno finsko savno ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta. Presenetimo vas tudi z izbranim wellness ritualom, rimsko obarvano večerjo v hotelski restavraciji z vinsko spremljavo, večerjo v znani ptujski restavraciji in vodenim ogledom mesta Ptuj.

Maximus Primus – za romantičen oddih v dvoje

Pobegnita stran od skrbi in si privoščita ugodno razvajanje s paketom Maximus Primus, v okviru katerega vas polega nastanitve s polpenzionom v izbrani sobi razvajamo še z masažo zanjo in zanj, kopanjem na termalnem hotelskem kopališču, vstopom v savne in v termalni vodni park.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si