Stilske ideje za novoletni videz

Najdaljša noč v letu je tako rekoč že pred vrati, s tem pa tudi ključno vprašanje – kaj obleči za silvestrovo? Če še niste prepričane, kakšno garderobo bi izbrale, je GRAZIA za vas pripravila nekaj stilskih predlogov, s katerimi nedvomno ne boste zgrešile.

1. Bleščice

Praznični videzi kar kličejo po bleščicah, s katerimi lahko ustvarite glamurozen videz. Če jih drugače ne nosite, je novo leto odlična priložnost, da poskusite nekaj novega – verjemite, ne bo vam žal! Izbirate lahko med različnimi kosi, med drugim se lahko odločite za obleko z bleščicami, ali pa zgolj za srajco z bleščicami, ki jo kombinirajte z enobarvnimi hlačami. Če se boste odločile za bolj nevtralen videz, pa izberite modne dodatke z bleščicami, ki bodo popestrili vaš videz (GRAZIA bi izbrala torbico in bleščeče hlačne nogavice).

Reserved, 45,99 €

 

ZARA, 35,99 €

 

ZARA, 19,99 €

 

Reserved, 6,99 €

 

2. Perje

Detajli iz perja so sploh v letošnji sezoni eden izmed najbolj opaznih modnih trendov! Kombiniramo jih lahko na najrazličnejše načine, saj odlično dopolnijo naš videz in mu dodajo piko na i. GRAZIA bi za letošnje silvestrovanje izbrala satenasto majico s perjem, ki bi jo kombinirala z elegantnimi hlačami ali daljšim krilom, ali pa bi se odločila za drzno obleko z dodatkom perja, v udarni roza barvi.

ZARA, 69,95 €

 

Valentino, 4,900 €

 

 

3. Hlačni kostim

Odlična ideja za novoletni videz so tudi hlačni kostimi, ki jih lahko najdemo v nešteto različicah. Izbiramo lahko med različnimi barvami, materiali in vzorci, GRAZIA pa je za vas poiskala tri, ki so jo najbolj navdušili.

GUCCI žametni kostim. Blazer, 2,300 €

 

ZARA satenast kostim. Blazer, 39,99 €

 

MANGO žametni kostim. Hlače, 39,99 €

Naslovna slika: IG @leoniehanne

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si