Svež videz, srečna koža: Popolna nega kože v samo nekaj korakih z izdelki, ki vas bodo navdušili

Naveličani lepotnih izdelkov, ki se že leta kopičijo v vaši kozmetični torbici in vašemu obrazu ne delajo usluge? Je čas za menjavo? Osredotočite se na nekaj ključnih kozmetičnih izdelkov, tako za nego obraza, kot lepotičenje in vaš obraz bo spet zaživel. Mi vam pri tem lahko pomagamo.

Naša življenja so polna omaric kozmetičnih izdelkov, predalov v kopalnici, toaletnih torbic, ki gostijo nešteto izdelkov, za katera se več ne spomnimo, kdaj in zakaj smo jih kupili. Večrat se zgodi, da nas prepriča sam videz nekega izdelka ali celo vonj in prepričani smo, da ga moramo imeti, ne poglobimo pa se v samo sestavo izdelka in se ne vprašamo, ali ga naša koža zares potrebuje. Na izdelke preprosto pozabimo, ker jih je enostavno preveč, nam v resnici ne odgovarjajo ali pa jih zopet nadomesti  nov izdelek v bleščeči embalaži, ki veliko obljublja. V idealnem primeru pa bi bilo treba naše zaklade za optimalno delovanje uporabiti v določenem časovnem obdobju. Nepovabljeni gostje, bakterije in potencialno plesen, se pogosto pojavijo v izdelkih, ki ostanejo po določenem roku uporabe, kar vodi do neželenih kožnih reakcij, kot so izpuščaji in akne.

Kaj zares potrebujete za osnovno nego kože?

Kako dobro poznate svojo kožo? Veste, kaj potrebueje? Je vaša koža suha, mastna, potrebuje več vlaženja? Preden se odločite za nakup novega kozmetičnega izdelka, je dobro, da v celoti poznate svojo kožo in se odločite zgolj za nakup izdelkov, ki bodo vam pisani na kožo. Nega kože je vsekakor odvisna tudi od stanja vaše kože in starosti. Starejši kot ste, več različnih izdelkov lahko uporabite, saj bo vaša koža potrebovala več nege. Vsekakor pa potrebujete dober čistilec, kvalitetno vlažilno kremo in kremo z zaščitnim faktorjem. In če ravno razmišljate o popolni prenovi kozmetične torbice, je spletno mesto douglas.si kot nalašč za to. Posebno mesto v vaši kozmetični torbici lahko namenite liniji izdelkov Florence, ki prisega na čiste, naravne produkte, brez parabenov in sulfatov, zato pa vsebujejo veliko vitaminov, antioksidantov in rastlinskih prečiščevalnih sestavin. Linijo je ustvarila mlada podjetnica Millie Bobby Brown, ki prisega na samozavest in dobro počutje posameznice. Pobrskajte med izdelki za nego obraza, oči in ustnic.

Izdelki, ki jih potrebuje vaš obraz, da bo v celoti zasijal

Ko boste poskrbeli za pravo nego, da bo vaša koža sijoča in mladostna, je čas, da svojemu obrazu dodate nekaj več dimenzije in barve, kar lahko storite z nekaj preprostimi koraki, ki jih vnesite v svojo dnevno rutino. Odločite se za kvalitetno maskaro za oči, korektor, rdečilo za lička in vaše najljubše rdečilo za ustnice. Znamka Yves Saint Laurent vam lahko pri tem pomaga, saj zagotavlja širok nabor kakovostnih izdelkov, s katerimi bo vaš obraz zažarel, njihova ponudba izdelkov pa je zagotovo med najbolj priljubljenimi. Zagotovite si popoln make-up v nekaj preprostih korakih in ne pozabite si nadeti vašega najljubšega parfuma.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si