Umetniško druženje z revijo GRAZIA in FREYWILLE

Na četrtkovo popoldne je revija GRAZIA v čudovitem ambientu butika FREYWILLE pozdravila vse ljubiteljice mode in nakita. Vse zbrane so si imele priložnost ogledati novo sanjsko kolekcijo nakita „The Bridge“, s katero FREYWILLE sledi številnim uspešnim dizajnom posvečenim Claudu Monetu.

Z novo kolekcijo je duh pomladi in poletja čudovito ujet v cvetočem dizajnu, polnem prepoznavnih detajlov. Takšen je bil tudi Monetov vodni vrt po japonskem navdihu, ki je odražal njegovo spoštovanje do narave. Samo leta 1899 je Claude Monet naslikal 18 slik z mostom, ki deluje kot povezovalec med obema stranema in pusti svojega obiskovalca lebdeti nad čudovitim, z lokvanji napolnjenim ribnikom. Ideja je navdihnila oblikovalce FREYWILLE za ta barvni dizajn.

Med ogledovanjem nove kolekcije FREYWILLE nakita, so vse dame nazdravile z našo najljubšo osvežilno pijačo poletja – Chandon Garden Spritzom. Ta je novost na našem trgu, in sicer gre za kombinacijo penečega vina Chandon z domačim likerjem iz začimb in lokalnih pomarančnih lupinic. Pravo okusno in vznemirlijvo doživetje!

GRAZIA je vse obiskovalke navdušila tudi, ko je skupaj z modnim fotografom Tiborjem Golobom razkrila skrivnosti s snemanja zadnje naslovnice in modnega editoriala v Dubaju. Skupaj s FREYWILLE so med zbranimi damami izžrebali tudi srečno nagrajenko, ki je prejela njihovo zapestnico po izbiri. Za vse obiskovalke pa so pripravili še eno presenečenje – ob odhodu je prav vsaka prejela šopek prečudovitih rož in lepotna darilca Catrice in wet’n’wild.

Še več utrinkov z včerajšnjega dogodka pa si poglejte v spodnji galeriji. Do naslednjič!

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si