Začnite dan s tekom

Recept za vitalnost?

Zdrava in uravnotežena prehrana, izogibanje stresu, ljubezen do sebe in drugih ter nenazadnje – športni copati, v katerih si boste želeli le teči!

 

Ultraboost 21

 

Predstavljamo vam novo generacijo legendarnih tekaških copat Ultraboost 21, ki prinašajo neverjeten povratek energije.  Pohvalijo se lahko s preoblikovanim torzijskim sistemom, ki bo omogočal še več upogibanja nog in odziven korak, hkrati pa je to najbolj trajnostni model Ultraboost do zdaj.

 

Prvi krog odtecite že danes

Prihod novega copata so v adidasu podprli s kampanjo, v kateri ljudi spodbujajo, naj moderno tehnologijo vsaj nekoliko zamenjajo z navadami, ki so dobre za njihovo psihofizično počutje. Tako se na primer namesto jutranjega brskanja po Instagramu,ki nam energijo pogosto odvzame, raje podajmo na jutranji tek in s tem napredno tehnologijo, združeno v copatu Ultraboost 21, uporabimo sebi v prid. V globalni raziskavi, ki so jo lani izvedli v adidasu, so namreč ugotovili, da imajo ljudje, ki se v času epidemije redno ukvarjajo s športom, kar 20 odstotkov več energije in se bolje soočajo s preprekami v vsakdanjem življenju. Kar 41 odstotkov tekačev je tudi ugotovilo, damob povečanju tekaških treningov razvijejo več pozitivnega pogleda na življenje. Če ta podatek ni dovolj za to, da odtečemo prvi krog že danes!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si