Fenomen lepe kože

Zgodba o lepi koži je stara toliko kot človeštvo, zelo verjetno pa nič manj tudi ženske želje in prizadevanja za to, da bi kar čim dlje ohranile takšno. Svojo skrivnost, kako do zdrave kože, ki je osnova za lepoto, pozna vodilna kozmetična hiša Lancôme.

Pisalo se je leto 2009, ko se je zgodil globalni lepotni fenomen – Lancôme je na trg poslal serum Advanced Génifique, ki se lahko pohvali z več kot 35 milijoni prodanih stekleničk po vsem svetu. Izpopolnjen je s posebnim kompleksom.  Ikonični serum pomaga krepiti naravno ravnovesje kože – njen mikrobiom, tj. skupek številnih koži koristnih bakterij, ki tvorijo zaščitno pregrado.

 

 

„Lepotne inovacije, ki lajšajo življenje ženskam, so bile od nekdaj vir naše moči. Dandanes je vloga vodilne znamke, kakršna je Lancôme, pripeljati znanost prav do vrat potrošnikov, kar jim omogoča, da so informirani in da z lahkoto sprejmejo odločitve, ko gre za nego. Strokovnjaki pri Lancôme so razkrili najnovejša dognanja s področja znanosti o mikrobiomu in pojasnili njegovo vlogo pri zdravju in krepitvi kožne bariere,” pove o inovaciji Françoise Lehmann, Lancômov brand manager. Globalni vrhunski kozmetični strokovnjaki namreč  s tehnologijo in raziskavami pomagajo uporabnicam bolje razumeti kožo, saj poznavanje delovanja kože in njenih potreb zares omogoči, da ženske izberejo pravo, tj. podporno nego za svojo kožo. Lancôme je tako zbral strokovnjake z vsega sveta, ki se ukvarjajo z mikrobiomom. Prišli so do spoznanj, ki pomembno prispevajo h krepitvi in zdravju kožne bariere.

 

Skrivnost bleščečega videza kože

Kot eden od pionirjev znanosti o mikrobiomu je Lancôme s 16-letnimi raziskavami na prvem virtualnem simpoziju obravnaval vpliv sodobnega življenja na zaščitno funkcijo kožne bariere. Kozmetična znanost se zaveda, da zdravje kožne bariere zavzema vse večjo vlogo v negi, številne raziskave pa dokazujejo, kako pomembno je preprečiti slabšanje njene funkcije ter kako pomembno vlogo ima okrepljen mikrobiom. Lancôme Advanced Génifique dokazano krepi kožno bariero, kot najprepoznavnejši serum znamke pa je vrhunec 16-letnega raziskovalnega dela. Rezultat raziskav je pot v prihodnost učinkovite nege kože. Serum je danes nadgrajen z edinstvenim kompleksom sedmih pro- in prebiotičnih frakcij, namenjen pa je vsem tipom kože. Njegov cilj je jasen, krepitev kožnega mikrobioma, koži pa pomaga, da hitreje vzpostavi ravnovesje, in to že od prve kapljice.

Čarobna moč tehnologije

Vsaka kapalka tega magičnega seruma je dragocena, saj je v vsaki kar 30 milijonov frakcij pre-in probiotikov! Gre torej za pravi odmerek esencialnih hranilnih sestavin, potrebnih za spodbujanje rasti koristnih bakterij mikrobioma kože. Ta je namreč že po uporabi ene stekleničke seruma bolj bleščeča, okrepljena in vidno mlajša. Si želite na svoji koži preizkusiti njegovo moč? Želimo si vašega mnenja, zato se lahko prijavite na testiranje na grazia@grazia.si ali na bennerju in spodaj pod člankom objavite recenzijo!

 

Foto: Guliver Image, Lancôme

 

 

Objavite svojo recenzijo:
V kolikor svoje recenzije ne bi mogli uspešno oddati oziroma vam ne prikazuje spodnjih komentarjev, pomeni, da niste prijavljeni v Facebook. Zaradi varovanja osebnih podatkov nova zakonodaja namreč zahteva, da se najprej prijavite v svoj Facebook račun.
Hvala!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si