Kam po modni navdih za zaljubljeno pomlad?

Gregorjevo naznanja prihod pomladi

Ste vedeli, da je jutri »slovensko valentinovo« oz. gregorjevo? Po starem ljudskem izročilu je to dan, ko se ženijo ptički in dan, ko ljudje pozdravijo prihod pomladi.

Foto: Instagram

Gregorjevo je pri nas dolgo veljalo za prvi pomladni dan in obenem za praznik zaljubljencev. Tudi letos gregorjevo že naznanja pomlad, saj nas od koledarske pomladi loči le še dober teden dni. Ste že pospravili zimska oblačila? Po spomladanski modni navdih se lahko odpravite v Europark Maribor, kjer izložbe že krasijo sveže spomladanske kolekcije.

Europark v pričakovanju pomladi

Če že nestrpno pričakujete prihod koledarske pomladi, je zdaj pravi čas, da uredite in osvežite svojo garderobno omaro. Zimska oblačila lahko počasi pospravite in naredite prostor za lahkotnejše kose. Potrebujete nekaj navdiha za pomlad? Podajte se na modni potep po največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije, kjer je že vse v znamenju pomladi. V prodajalnah vas čakajo najnovejše spomladanske kolekcije in aktualni modni trendi za vse priložnosti. Med sprehodom po Europarkovih nakupovalnih ulicah boste tako že začutili prijetno spomladansko vznemirjenje. Prepustite se čarom pomladi in si privoščite obilo modnega navdiha!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si