Veliki božični dobrodelni koncert v Bled Rose hotelu

Bled Rose hotel že tradicionalno pripravlja decembrsko dobrodelno akcijo za pomoč zapuščenim živalim, tokrat v obliki velikega božičnega koncerta.

V Bled Rose hotelu se bo v petek, 23. 12. 2022 ob 19. uri odvijal veliki božični koncert z Matjažem Kumljem, ki bo v stilu Michaela Bubleja in Franka Sinatre v družbi Rebeke Dremelj in Nuše Derende, Ladybugz, ter banda pričaral nepozabno božično pravljico. Za izvrstno gala božično večerjo bo poskrbel chef Grega Rozman, član slovenske kuharske reprezentance.

Ker je december čas obdarovanj in dobrih dejanj bodo v okviru Bled Rose Charity del sredstev, zbranih na velikem božičnem koncertu, podarili Zavetišču Ljubljana. S pridobljenimi sredstvi bodo podprli izobraževanja za šolanje in treninge socializacije zapuščenih kužkov, da jim bo lažje najti topel dom.

Bled Rose Charity, dobrodelna branža Bled Rose hotela, deluje že od leta 2020, ko je prvič organizirala uspešen projekt oddajanja zapuščenih živali iz Ljubljanskega zavetišča in pričarala rekordne rezultate na področju oddajanja psov in mačk, kar jim brez vaše pomoči ne bi uspelo.

Vljudno vabljeni, da skupaj ustvarimo nepozabno božično pravljico z dobrodelno noto.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si